banner333

banner309

Çimen, Beş Yılda Yaptıklarını Anlattı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen coşkulu bir programla Cumhur İttifakı'na gönül veren kadınlara, beş yıllık süreçte neleri değiştirdiğine dair açıklamalarda bulundu.

Gümüşhane 05.02.2019, 22:42 17.02.2019, 23:31
Çimen, Beş Yılda Yaptıklarını Anlattı
banner400

Kadınlara özel olarak hazırlanan ve Cumhur İttifakı'na gönül vermiş yüzlerce kadının katıldığı programın özel konuğu Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen oldu. Programa, 4 Şubat Dünya Kanser Günü kapsamında Ketem ( Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi) in hazırladığı ve insanları bilinçlendirmeyi amaçlayan sunumla başlandı. Yaklaşık yarım saat süren sunum da kanser türleri ve insanların bunlara karşı alabileceği önlemler anlatıldı. Sunumun bitmesinin ardından onlarca kişinin alkışlarıyla sahneye davet edilen Ercan Çimen, yaptığı sunum için Ketem'e teşekkür etti ve kanserde en önemli olgunun erken teşhis olduğunu belirtti. Kendisine özel olarak hazırlanan şarkıyı ilk defa bu programda dinleyen Çimen, kendisine yapılan sürprizi çok beğendiğini vurguladı ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Gümüşhane İnsanına Hizmet Etmek Benim İçin Bir Borçtur

Gümüşhane insanına hizmet etmek benim için bir borçtur ilkesini benimseyerek 2014' te bir hayal kurduğunu aktaran Çimen, göreve geldiklerinde Gümüşhane'nin dışarıdan bakanlar için büyük bir köye benzediğini ve durumu asla kabullenmek istemediğini söyledi. Göreve geldikten sonra hızlı bir şekilde işe koyulduklarını aktaran Ercan Çimen, beş yıllık süreç içerisinde söz verdikleri projeleri hayata geçirdiklerinin de altını çizdi.

Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır

Yıllarca bu şehre yatırım yapılmadığını söyleyen Çimen, göreve geldiklerinde uyutulmak istenen halkı uyandırdıklarını ve şehri şantiyeye çevirdiklerini belirtti. "Bu süreç içerisinde bu başarıyı kabullenmek istemeyenler tarafından eleştirildik ve kıskanıldık, ancak günümüze geldiğimizde yaptıklarımızın çok doğru olduğunu gördük, halkımız bunu bize gösterdi" diyen Ercan Çimen, "yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır asla durmayacağız ve Gümüşhane halkına hizmet etmeye gönülden devam edeceğiz" diyerek düşüncelerini ortaya koydu. Program sonunda beş yıllık süreçte Gümüşhane Belediyesi'nin gerçekleştirdiği 41 projenin bazılarını sine vizyon eşliğinde halka gösteren Çimen, Ak Parti'nin seçimi kazanacağına dair bir şüphesinin olmadığını belirterek 31 Mart'tan sonra da yorulmadan, usanmadan hizmet etmeye devam edeceklerini aktardı. Ercan Çimen program sonunda sevenleriyle fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Gümüşhane Belediyesi'nin 2014-2019 yılları arasında gerçekleştirdiği projelerin bazıları:

Sema Doğan Parkı ve sosyal alanlar ( sinema, bowling)

Akıllı Duraklar

Mezbahane

İtfaiye Müdürlüğü Binası

Hayvan Barınağı

Sosyal Konut Projeleri

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39