banner333

banner309

Cihan Pektaş'dan GTSO'ya teşekkür ziyareti

Ak Parti Gümüşhane Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre ve Şehircilik Komisyonu Başkanı Cihan Pektaş, Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, Merkez İlçe Başkanı Fazlı Yalçın ve beraberindeki heyetle birlikte Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay’a 15 Temmuz darbe gecesinde Demokrasiye ve Millet İradesine sahip çıkarak göstermiş olduğu dik duruştan dolayı teşekkür etti.

Gümüşhane 24.08.2016, 12:51 24.08.2016, 12:54
Cihan Pektaş'dan GTSO'ya teşekkür ziyareti
banner400
 15 Temmuz gecesinde yaşanan darbe girişiminde başta Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası olmak üzere tüm Gümüşhane STK’larının darbe girişimine karşı göstermiş olduğu tepki ve duruşun takdire şayan olduğunu vurgulayan Milletvekili Cihan Pektaş, her gece aralıksız olarak tutulan demokrasi nöbetlerinde en ön safta yer alarak seçilmiş Cumhurbaşkanımız ve Hükümetimizin yanında yer alan GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay’a ve Tüm Gümüşhaneli İşadamlarına Hükümetimiz adına teşekkürlerini ilettiğini söyledi.

ŞEHRİMİZ İÇİN ÖNEMLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYORUZ

Ziyarette ilimizin önemli projeleri hakkında da bilgi veren ve Gümüşhane’yi bölgesinde vizyon bir şehir haline getirmek için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Milletvekili Pektaş, ‘’ Türkiye Cumhuriyeti devleti büyük bir devlettir. Biz 15 Temmuzdan sonra hiçbir şantiyemizin kapanmayacağını yatırımlarımızın devam edeceğini söyledik. Yaşanılan bu olumsuz süreçten en hızlı şekilde toparlanarak tekrar şehrimiz için bekleyen projelere yoğunlaştık ve şehrimizin 2055 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Bahçecik Barajı ve bu baraja Aktutan Göletinden su iletecek olan ek tünelin ihalesini yaptık. Çoğu vatandaşımız bu projeye bir hayal olarak bakıyordu. Allahın izni ile projemizin ihalesiyle birlikte artık bir hayal olmadığını tüm Gümüşhaneli hemşerilerimize göstermiş olduk. Gümüşhane’miz bu barajın faaliyete geçmesiyle birlikte artık Dünya standartlarında bir içme suyuna sahip olacak.

EN FAZLA GÖLET VE TABİAT PARKI BİZDE

Şu anda Türkiye genelindeki şehirlerimize ve yapılan gölet sayılarına baktığımızda Gümüşhane 8 adet göletle birlikte ilk sırada yer alıyor.Ayrıca tabiat parkı sayısına da baktığımızda yine şehrimiz Tabiat parkı proje sayısı ile de ilk sıralarda yer alıyor.Şuan şehrimizde el atılmadık sektör ve hizmet kalmadı.Çevre yolumuz, Zigana Dağı Tünelimiz, Atıksu isale hattımız ve arıtma tesisimiz var.Bu çalışmalarla birlikte 200 milyon’a yakın bir bütçe şehrimizin önemli projelerine harcanmış olacak.İnşallah hayal olarak görülen bu projelerimizi 10 yıl içerisinde hayata geçirerek şehrimize kazandıracağız’’ dedi.

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay ise 15 Temmuz gecesi darbe girişiminde bulunan vatan hainlerine milletçe gereken dersin verildiğini belirtti. Türk Milletinin her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduğunda aşamayacağı hiçbir engelin olamayacağını vurgulayan başkan Akçay, ‘’Milletimiz ağır silahlarla donatılmış tankları bile bedenini siper edip durdurarak tüm dünyaya Türk’ün gücünü bir kez daha göstermiştir.Bu tankları korkusuzca durduran milletimiz, ülkemizi yıllardır hain saldırılarla yıpratmaya çalışan terör illetini de gündeminden silip atacaktır. Buna inancımız tamdır. Ülkemizin gündemi tekrar normale yanı ekonomiye dönmüş durumda. Bizlerde ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda daha çok üretecek daha çok istihdam sağlayacak ve ihracata yöneleceğiz. GTSO olarak şehrimize ve ülkemize katkı sağlayacak her türlü projeye elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız’’ ifadelerini kullandı.

Ziyarette GTSO Meclis Başkanı Sebahatin Uçar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Köprülü, Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Gürmen, Meclis Üyesi Adem Köse, Disiplin Kurulu Başkanı Zekai Araz, Meslek Komitesi Üyesi Halit Okur ve GTSO Genel Sekreteri Lütfi Kılıçta hazır bulundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46