banner333

banner309

Çevre Yolu Elektriğe Kaldı

Gümüşhane çevre yolu Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Çoruh EDAŞ arasındaki belirsizlik ortadan kalktığı zaman hizmete açılacak.

Gümüşhane 01.08.2018, 10:15
Çevre Yolu Elektriğe Kaldı
banner400

Gümüşhane cevre yolu Karayolları Bölge Müdürlüğü ile Çoruh EDAŞ arasındaki belirsizlik ortadan kalktığı zaman hizmete açılacak.

İmam Hatip Lisesi eski binası üzerinde bulunan alanda meydana gelen heyelan nedeniyle yaklaşık 7-8 gecikmenin meydana geldiği 11 kilometrelik Gümüşhane Şehir Geçişi projesinde sona gelinirken, Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş Çoruh EDAŞ’ın elektrik vermesi halinde 15 Günlük işleri kaldığını söylerken, Çoruh EDAŞ İl Müdürü Muhammet Özkurt ise bu güne kadar kendilerine bu yönde bir talep gelmediğine ve istedikleri takdirde hemen elektrik verilebileceğini söyledi.

Konu ile ilgili koordinasyon toplantısında açıklamalarda bulunan Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, çevre yolunda lokal kesimler haricinde üst yapılar dahil 11 kilometrenin tamamlandığına işaret ederek, “Burada bizim çok az bir işimiz kaldı. Biz burada tünellerin havalandırması ve aydınlatılması dahil tüm altyapı ve üstyapı işlerimizi bitirdik. Bizim şu an Çoruh EDAŞ ile ilgili bir sıkıntımız var. Eğer bize elektrik verilirse 15 gün içerisinde yolu açarız. Bize 15 gün sonra elektrik verirse bir ay sonra açarız” dedi.

Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürü Muhammet Özkurt ise, kendilerine henüz bu yönde bir talep ulaşmadığını dile getirirken, “Yaptığımız görüşmelerde elektrik verebileceğimizi, gerekirse abonelik işlemlerini hızlandırabileceğimizi ilettik. Ancak çevre yolunda yüklenici firma çalışmalarını henüz tamamlamadığı için elektrik verilemiyor. Bizimle ilgili herhangi bir sorun yok. Şu anda oraya elektrik verme durumumuz yok. İş bitmediği için istesek de elektrik veremiyoruz. Onlar da işi hızlandırmaya çalışıyorlar ” ifadelerini kullandı.

Özkurt’un açıklamalarının ardından tüm çalışmaların tamamlandığı iddiasını tekrarlayan Bayramçavuş, “Elektrik verildiğinde yapılan işlerin kontrolü yapılacak. Yarın bugün bir açılış yapıldığında sorun yaşarız. Tabiri caizse biz şu anda çevre düzenlemesi yapıyoruz ve işi toparlama aşamasındayız” diye konuştu.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39