banner333

banner309

Çevre ve Eğitim Konferansı Düzenlendi

TEMA Vakfı Gümüşhane İl Temsilciliği ve Aktaş İlkokulu “Çevre ve Eğitim Konferansı” düzenledi.

Gümüşhane 09.11.2013, 12:34 09.11.2013, 12:34
Çevre ve Eğitim Konferansı Düzenlendi
banner400
 TEMA Vakfı Gümüşhane İl Temsilciliği ve Aktaş İlkokulu “Çevre ve Eğitim Konferansı” düzenledi. GümüşhaneTicaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, yoğun katılım gerçekleşti.

Doğa ve çevre bilinci ile yetişen nesil in ülkemize çok daha faydalı olacağına inandıklarını belirten TEMA Vakfı Gümüşhane İl Temsilcisi Yusuf Oral, “Bu inancın yeşermesinde, filizlenmesinde ve büyümesindeki en önemli görev şüphesiz sizlere düşmektedir” dedi. 

TEMA vakfı il temsilciliği olarak daha yaşanılabilir bir Gümüşhane için çıktığımız bu yolda tüm halkımızın desteğine ihtiyacımız olduğunun altını çizen Oral, “Hiçbir ekonomik gelirimiz yada menfaatimiz olmadan tamamen gönüllülüğe dayalı girdiğimiz bu yolda en mutlu olduğumuz gün; çevre bilincine kavuşmuş, Ekolojiyi bilen bir Gümüşhane’yi gördüğümüz gün olacaktır” diye konuştu.

                   

TEMA Vakfı çocuklarımızda çevre bilincini oluşturmak amacı ile tüm ülke genelinde binlerce sınıfta Minik TEMA ve Yavru TEMA programları uygulandığını ifade eden Aktaş İlkokulu Öğretmeni Sinem Elik, “Minik TEMA anasınıfı ve ilk dörtte  uygulanırken Yavru TEMA ise ikinci dörtte uygulanmaktadır. İlimizde ilk defa uygulanacak olan programlar için 12 Minik , 4 Yavru olmak üzer 16 kontenjan verilmiştir. Programı Gönüllü olarak uygulayacak olan öğretmenler minik tema için başvurularını  www.miniktema.org  adresinden yapabildiğini, Yavru tema programını uygulamak isteyen öğretmenlerinde TEMA vakfı il Temsilciliği ile irtibata geçmeleri gerekmektedir” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38