banner333

banner309

Canlı'nın İcraatları ve Vekillerin Sessizliği !

CHP Gümüşhane İl Başkanı içme suyunun sağlıksız olduğunu dile getirerek, şehir içinde kaldırım çalışmalarının gelişi güzel yapıldığını söylerek Gümüşhane Belediye başkanı Mustafa Canlı'ya yüklendi. Ziraat Bankasından TC ibaresinin kaldırılmasınada Canlı'nın sessiz kalışını eleştiren Özdamar, bu konuda vekilleride sessiz kalmakla suçladı.

Gümüşhane 24.08.2013, 18:31
Canlı'nın İcraatları ve Vekillerin Sessizliği !
banner400

 İlimizin en büyük sorununun, sağlıksız içme suyu olduğunu ve kullanılan suyun mikroplu ve içilemez durumunu sürekli olarak her yazımızda  belirttik. Yakın günlerde yapmış olduğumuz hasta ziyaretlerinde Devlet hastanesinde servis doktorları ve uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara dayanarak  30 a yakın vatandaşımızın mikroplu suyun neden olduğu hastalıklardan dolayı  tedavi gördüklerini tespit etmiş durumdayız. İşte size başarılı belediye başkanımızın su götürmez doğru… icraatları.

Ayrıca Cumhuriyet caddesinde kaldırım çalışmaları  tamamlandığı halde, yolun temizlenmemesi nedeniyle her araç geçişinde toz bulutlarının caddeyi toz bombar dumanına tuttuğunu da  gözlemlemekteyiz. Kot farkının hesaplanmamış oluşu,gelişigüzel kaplama yapılması kaldırımların dükkanların eşiklerinden yüksek olmasına neden olup,işletmeler su baskını tehlikesiyle karşı karşıya kalmıştır.İşte size başarılı belediye çalışmalarından bir örnek daha…..

Eylül başında Üniversitemizin açılacağı gerçeğine karşın, öğrencilerin barınma meselelerine belediyemizin duyarsız kalışı da ayrı bir dert teşkil etmektedir. Her demeçlerinde öğrenci sayısının artmasından övünçle bahseden başkanın bu konuda ki tutarsızlığına da ayrıca şahit olmaktayız.

Ne güzel belediye başkanlığı, hiçbir sosyal soruna çözüm bulma, gazetelere ve sosyal oluşumlara her gün sayfa sayfa poz ver  ama icraat sıfır.

T.C  Ziraat Bankası’nın başından T.C harfinin bilinçli olarak kaldırılmasına tepki göstermeyen sayın Mustafa Canlı yitirmiş olduğu meşruluğunu ve ayrıca Feramuz Üstün ile Kemalettin Aydın’ın da bu konuda sessiz kalmaları meşruluklarını yitirmiş  olduklarını katmerleştirmiştir.

             

 Böyle başkanlığı ve milletvekilliğini herkes yapar. Gümüşhaneliler farkına vardı galiba, bu ilin bir beş yılının daha heder edilmesine bu sefer göz yummayacaklarını açık açık dile getirmeye başladılar. Güzel ve CHP’li günler görmek dileğiyle.

Sait Özdamar- CHP Gümüşhane İl Başkanı

Yorumlar (2)
hasan 11 yıl önce
hiç değilse poz vermesini biliyor sen oturmasını bile becerememişsin birde eleştiri yapıyosun
serkay 11 yıl önce
musrafa canlıya iftira atma adam cok iyi artis ağırlıyor ne güzel konser yapıyor hemde mısırda binlece insan öldürüldüğü gün..
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34