banner333

banner309

'Ben Değil Biz Diyerek Adayımızın Etrafında Kenetlendik'

AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarından Ömer Nasuhi Akıncı, Belediye Başkan adaylarının açıklandığı andan itibaren hep birlikte, “ben değil, biz” diyerek adayın etrafında kenetlenmiş durumda olduklarını söyledi.

Gümüşhane 29.11.2013, 10:29 29.11.2013, 10:30
'Ben Değil Biz Diyerek Adayımızın Etrafında Kenetlendik'
banner400
 AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylarından Ömer Nasuhi Akıncı, Belediye Başkan adaylarının açıklandığı andan itibaren hep birlikte,  “ben değil, biz” diyerek adayın etrafında kenetlenmiş durumda olduklarını söyledi.

Yaptığı açıklamada aday adayları arasında görev kime verilirse verilsin,  onun etrafında birleşip kenetlenerek Gümüşhane’yi AK Belediyecilik ile buluşturmak için tüm gayretleriyle çalışacaklarını daha önce beyan ettiğini dile getiren Akıncı, “Adayımız belli olduğuna göre Belediyemizin AK’lanması için şimdi hep beraber hedefe kilitleniyoruz.  Davamızın benlik davası olmadığını, “ben varsam parti var ben yoksam hiçbir şey yok”  düşüncesinden her zaman uzak olarak siyaset yaptığımızı göstermenin tam zamanı diye düşünüyorum.” dedi.

AK Parti’nin Gümüşhane için en güzeli, en iyiyi, en faydalıyı, ortaya koymak ve gerçekleştirmek için tüm enerjisini sarf ettiğini ve sarf etmeye devam edeceğini dile getiren Akıncı, “Ben de, bu şehrin diğer şehirler gibi kabuğunu kırarak büyümesi, güzelleşmesi ve göz kamaştırması için;  aday ben olsaydım ne yapacak idiysem bu andan itibaren 5 yıllık Belediye Meclis üyeliğimin kazandırdığı bilgi ve deneyimlerimi de katarak hepsini eksiksiz olarak yapacağım. Gümüşhane için değişimin, dönüşümün zamanı gelmiştir. Hizmet için, yenilik için, hızlı değişim ve kalkınma için, adil bölüşüm ve yönetim için; bunları talep eden herkesin elini taşın altına koyma zamanıdır.  Başbakanımızın adayımızı açıkladığı andan itibaren çalışmalarıma ara vermeden devam ediyorum.  Şehrimizde bulunmaya devam ederek seçmenlerimizle birlikte şehrin temel sorunları ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişimiz sürüyor.  Tüm teşkilatımızı ve partimize gönül vermiş herkesi Gümüşhanemizin AK Belediyeye kavuşması için Adayımızın etrafında kenetlenerek çalışmaya davet ediyorum. Durmak yok, yola devam.  Bu yolu hep beraber yürüyeceğiz.” diye konuştu.



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (3)
hasan kargı 10 yıl önce
herşey menfaatler üzerine kurulunca konuşmalar samimiyetten uzak oluyor ömer samimi değil kendine yer bulma peşinde.
yazık 10 yıl önce
başka kimse yok bir kadın her yere aday üstelik evlenip gittiğinde bile yerine atama yapılmıyor aday gösterilirse ercan beye güle güle
zent 10 yıl önce
ömer bey sakalını kerserse haraket alanını artırır. metin aslanın il başkanlığı sırasında neler yaptıklarını daha sonra metin beye nasıl yalakalık yaptıklarını bilmeyen varmı.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44