banner333

banner309

Belediye Otobüsleri Kadir Gecesi Ücretsiz

Cumartesi gecesi idrak edilecek Mübarek Kadir Gecesinde belediye otobüslerinin ücretsiz hizmet vereceği bildirildi.

Gümüşhane 02.08.2013, 17:47
Belediye Otobüsleri Kadir Gecesi Ücretsiz
banner400

 Vatandaşların şehrin değişik noktalarında bulunan Sakalı Şerif ve Hırkai Şerif ziyaretlerinde mağdur olmaması için düşünülen uygulama önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda hayata geçirilecek.



Belediye İşletme Müdürü Çetin Rıza Tanış, uygulamadan dolayı vatandaşlardan olumlu geri dönüşler adlıklarını söyledi. Belediye olarak şimdiye kadar olduğu gibi bu seneki Mübarek Kadir Gecesinde de vatandaşlara ücretsiz ulaşım imkanı sunacaklarını kaydeden Tanış, hem Bağlarbaşı Mahallesine hem de Süleymaniye Mahallesine otobüs seferleri koyacaklarını söyledi. 



Otobüslerin karakol köprüsü karşısından hareket edeceklerini ifade eden Tanış “Belediye olarak mübarek gün ve gecelerde ulaşım hizmetlerini ücretsiz olarak halkımıza sunuyoruz. Yarın gece idrak edeceğimiz Mübarek Kadir Gecesinde de halkımıza ücretsiz otobüslerden yararlanma imkanı sunacağız. Talep olduğu sürece otobüslerimiz taşıma işlemi yapmaya devam edecek. Vatandaşlarımız karakol köprüsü karşısında hareket edecek otobüslerimizden yararlanabilirler. Bu vesileyle bütün hemşehrelirimizin Mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi
.



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38