banner333

banner309

Başkan Çimen, Muhtarlarla İstişare toplantısı düzenledi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, kentteki mahalle muhtarları ile istişare toplantısı düzenledi.

Gümüşhane 16.10.2015, 10:17 16.10.2015, 10:18
Başkan Çimen, Muhtarlarla İstişare toplantısı düzenledi
banner400

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Yardımcıları Yusuf Erdem ve Kubilay Bozalan, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir ile 13 mahalle muhtar katıldı.

Toplantıda sinevizyon işliğinde çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi veren Başkan Çimen, mahalle muhtarlarının kendisinin çalışma arkadaşı olduğunu ve muhtarlarla uyum içinde çalışacaklarını kaydetti.

Muhtarlar ve kendilerinin millete hizmet etmek için göreve geldiklerini kaydeden Başkan Çimen, "Her mahallemize eşit hizmet etmeye çalışıyoruz. Şuan mahallelerimizi şantiyeye çevirdik. Allah'ın izni ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şehrin her noktasında ayrı bir çalışmamız var. Hiçbir ayrım yapmadan çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz. Biz halka hizmet için bu göreve geldik. Bunu da en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Çimen, 2015 yılının Gümüşhane için şantiye yılı olacağını daha önce deklare ettiklerini anımsatarak, "Göreve gelişimizin ardından yaklaşık olarak bir yılık süreçte tüm planlamalarımızı yaptık. 2015 yılının şehrimizde şantiye yılı olacağını ve projelerimizin hepsine başlayacağımızı açıklamıştık ve Allah'ın izni ile şehrimizi şantiyeye çevirdik. Eski Atatürk stadyumunda yapımına başladığımız Gençlik Parkı inşaatımızın çalışmaları sürüyor. Burayı inşallah yıl sonunda tamamlayacağız. Burada 300 araçları otopark bulunuyor. 15 yılda 150 araçlık otopark yapılırken, biz daha 2 yıl olmadan modern pazaryeri projemizde bulunan otopark ile birlikte 450 araçlık otopark yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. Karşıyaka Mahallemize 84 hektarlık alanda Tabiat Parkı kuruyoruz. Bu proje içerisinde bir de teleferik var. Buraya ulaşım hem araç hem de teleferik ile yapılabilecek. Çamlıca Mahallemizde Kent Park ve Hayvan Barınağı Projemizin inşa çalışmaları devam ediyor. 140 dönümlük arazide hayvan barınağı ve doğal yaşam alanları oluşturacağız. Örnek mahalle projelerimiz devam ediyor. Bunlarla birlikte şehrimize 5 yeni su deposu kazandırıyoruz. Yani her yerde başka bir projemizin çalışmalarına başladık. Tüm bunları yaparken daha çok hizmet edebilmemiz için istikrara ihtiyacımız var. Güçlü olmamız için, istikrarımızın sürmesi için üzerimize düşen vazifeyi hep birlikte 1 Kasımda yerine getirmeliyiz" diye konuştu.

Toplantı, muhtarların taleplerini Başkan Çimen'e aktarması ile sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 01 Mayıs 2024
İmsak 03:36
Güneş 05:14
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:24
Yatsı 20:55