banner333

banner309

Başkan Çimen, Mehmetçiğimize Yapılan Hain Saldırıyı Kınadı

“İdlib’de Mehmetçiğimize yapılan hain saldırının yürekleri yaktığını belirten başkan Çimen yaptığı açıklamayla saldırıyı kınadı.

Gümüşhane 29.02.2020, 08:44
Başkan Çimen,  Mehmetçiğimize Yapılan Hain Saldırıyı Kınadı
banner400

Açıklamasında, mübarek Regaip Kandili gecesinde 33 Mehmetçiğimizin şehit edilmesi haberi yürekleri yaktığını belirten Gümüşhane Belediye Başkanı  Ercan Çimen, “Suriye'nin İdlib kenti kırsalında rejim kuvvetleri tarafından yapılan hain hava saldırısında 33 askerimiz şehit olduğu ve 32 askerimiz de yaralandığı haberi yüreklerimizi yakmıştır. Saldırının yapıldığı zamanlama manidardır. Bizler için kutsal bir gecede saldırı yapılması Suriye rejiminin gerçek yüzünü bütün insanlığa bir kez daha göstermiştir. Kendi halkına karşı acımazsızca davranan ve katleden rejim unsurlarından masum halkı korumak için Suriye’de bulunan Mehmetçiğimize yaptığı hain  saldırıyı asla kabul edemeyiz. Şu iyi bilinmeli ki Türk milleti ve ordusu her zaman masumların, mazlumların yanında olmuştur. Şanlı tarihimizde ordumuzun ve milletimizin her türlü saldırıların üstesinden geldiği yazılıdır.  


Allah Türk Silahlı Kuvvetleri'ni korusun ve güç versin. Hakikaten yüreğimiz yanıyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kahraman gazilerimize acil şifa ve milletimize sabır diliyorum” dedi.
 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57