banner333

banner309

Başkan Çimen Kadınlar Günü Mesajı Yayınladı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla mesaj yayınladı.

Gümüşhane 07.03.2017, 19:30
Başkan Çimen Kadınlar Günü Mesajı Yayınladı.
banner400

Başkan Çimen'den Kadınlar Günü mesajı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Çimen, gönlümüzde her zaman müstesna bir yere sahip olan, gerek aile gerek toplum yapımızın temel direği olan kadınların, "Dünya Kadınlar Günü"nü kutladığını belirtti.

Aile birliğinin en önemli unsurunun kadınlar olduğunu kaydeden Başkan Çimen, "Yaşamın her alanında bizleri onurlandıran, değerlerimizin yaşatılmasında sergiledikleri fedakarlık ve hoşgörüyle bütün güzelliklere layık olan kadınlarımız, her zaman baş tacımız olmuştur. Kadınlarımızın haklarını yalnız bir gün değil her gün savunmalıyız. Kadına yönelik şiddete ve baskıya son vermek, kadının toplumsal yaşama etkin bir şekilde katılmasının yolunu açmak hepimizin ortak görevidir. Onlar, bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan ve gelecek nesillerin mimarlarıdır. Sevgiyi, saygıyı, fedakarlığı ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır" dedi.

Başkan Çimen, 15 Temmuz gecesi kadınların milli mücadele örneği sergilediğini ifade ederek, "15 Temmuz darbe teşebbüsü sırasında kadınlarımız tarihimizde olduğu gibi yine milli mücadele için destek verdiler. Onların 15 Temmuz gecesi gösterdiği cesaret ve fedakarlık asla unutulmayacak. Bu düşüncelerle, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında kaybettiklerimiz başta olmak üzere şehit olan tüm kadınlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44