banner333

banner309

Başkan Çimen: “Devlet Hastanemiz Gümüşhane’nin Gururudur”

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Gümüşhane Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastane yönetimi, çalışanları, hasta ve hasta yakınları ile görüştü.

Gümüşhane 26.01.2024, 12:09
Başkan Çimen: “Devlet Hastanemiz Gümüşhane’nin Gururudur”
banner400

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Gümüşhane Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastane yönetimi, çalışanları, hasta ve hasta yakınları ile görüştü.

Belediye Başkanı Ercan Çimen ziyaretine Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. İbrahim Yel, Başhekim Yardımcıları Uzm.Dr. Büşra Nur Sualp,  Op.Dr. Seçkin Deniz, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Gündoğan Şahinöz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Çiğdem Ataman, Hastane Müdür Yardımcısı Gülcihan Aslan ile görüşerek başladı.

Daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesi doktorları ve hastane çalışanlarını çalışma ofislerinde ziyaret eden, başkan Çimen, hasta odalarını da tek tek gezerek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş oldun dileklerinde bulunup acil şifalar diledi.

Başkan Çimen, Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kurulan ve kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayacak olan anjiyo ünitesinde de inceleme yaptı.

Başkan Çimen’in Gümüşhane Devlet Hastanesi ziyaretine eşi Gülsen Çimen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel de katıldı.

Başkan Çimen, Gümüşhane Devlet Hastanesi ziyareti ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Devlet Hastanemiz bizim gururumuzdur, Gümüşhane’nin gururudur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte şaha kalkan Türkiye’de sağlık sistemimiz de şaha kalkmıştır. Gümüşhane Devlet Hastanemizi yakından takip ediyoruz. Başhekimimiz Sayın Op.Dr. İbrahim Yel ve bütün ekibine verdikleri güler yüzlü, kaliteli hizmetler için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın ve Sağlık Bakanımızın talimatları doğrultusunda hastanemizin ne eksikleri varsa hepsi gideriliyor. Anjiyo ünitesinin inşallah yakında hizmete açılacağını öğrendim. Çok mutlu oldum. Milletvekilimiz Sayın Av. Celalettin Köse ve İl Başkanımız Sayın Mehmet Emin Erdoğdu hastanemizin ihtiyaçlarını çok yakından takip ediyorlar. Milletvekilimiz Sayın Av. Celalettin Köse hafta başında yaptığı basın toplantısında “Kemoterapi” ünitesinin de kurulacağı müjdesini verdi. Gümüşhane Devlet Hastanemiz güler yüzlü ve başarılı çalışanları ile ve modern cihazları ile Gümüşhanemizin  yüz akı olmuştur. Gümüşhane Belediyesi olarak Devlet Hastanemize her zaman her türlü desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Bizleri güler yüzle karşılayan Devlet Hastanemizin tüm çalışanlarına tekrar teşekkür ediyor, hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum.”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 03:40
Güneş 05:17
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:22
Yatsı 20:52