banner333

banner309

Başkan Canlı'dan, Teşekkür Mesajı !

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, “20. Uluslararası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Turizm Şenliği” nin sona ermesi nedeniyle bir teşekkür mesajı yayınladı.

Gümüşhane 22.08.2013, 17:11
Başkan Canlı'dan, Teşekkür Mesajı !
banner400

Başkan Canlı Mesajın'da ;

1993 yılından beri devam eden ve bu yıl 20. sini düzenlemiş olduğumuz “Uluslararası Kuşburnu-Pestil, Kültür ve Turizm Şenliği”, büyük bir ciddiyet ve organizasyon mükemmelliği içinde 14-18 Ağustos 2013 tarihleri arasında 5 gün süren etkinliklerle tamamlanmıştır.

Bu etkinlikler halkımız tarafından beğeniyle karşılandığını düşünüyoruz.Özellikle 'Nabi Üçüncüoğlu Anma ve Şiir Dinletisi' adına düzenlenen Şiir dinletileri ulusal düzeyde Şairlerin katılımıyla çok daha anlamlı olmuştur.   

Bu Bağlamda: 

Valimiz Sayın Dr. Yusuf Mayda başta olmak üzere, Milletvekillerimiz Sayın Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Sayın Feramuz Üstün’e, Şenlik Tertip Komitesinin Sayın üyelerine, Sayın Belediye Mensuplarımıza, Sayın Emniyet Mensuplarımıza, Sayın Sağlık çalışanlarımıza,  Kamu kurum ve kuruluşlarının Sayın temsilcilerine, İl dışından ve ülke dışından gelen Sayın misafirlerimize, davetimizi kırmayarak şenliğimize icabet eden ülkemizin çok değerli Şairlerine, İl dışındaki derneklerimizin Sayın temsilcilerine, STK’larımızın Sayın temsilcilerine, Sayın Basınımıza ve Basın Mensuplarımıza,Sayın sanatçı ve halkoyunları ekiplerimize, Sayın Halkımıza, Kültür ve Turizm Bakanlığı başta olmak üzere sponsor kuruluşlar Koza Altın İşletmeleri, Aras İnşaat, Garanti Bankası, Halk Bankası’nın Sayın yetkililerine, Gümüşhane eski Valisi ve Ankara Ziraat Bankası Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Çetin Bey'e, Sanatçı desteği sağlayan Sayın Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan Bey’e en derin teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.

                                                                                         

                                                                                                 22.08.2013

                                                                               Mustafa CANLI       

                                                                       Gümüşhane Belediye Başkanı

                                                                                                                                                           

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:25
Güneş 05:06
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:32
Yatsı 21:06