banner333

banner309

Bakan Yıldız, Gümüşhane'ye Geliyor!

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, bu hafta sonu cumartesi günü gerçekleştirilecek olan il danışma meclisi toplantısına Enerji Bakanı Sn.Taner Yıldız’ın da katılacağını açıkladı.

Gümüşhane 04.04.2013, 09:00
Bakan Yıldız, Gümüşhane'ye Geliyor!
banner400

Başkan Çimen konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Gümüşhane Valiliği, Gümüşhane Üniversitesi ve Gümüşhane İktisadi ve Kültürel Kalkınma Derneği tarafından organize edilen ‘2.Gümüşhane İktisat Kongresi’nin her açıdan hayırlı olmasını diledi. Hafta sonu Gümüşhane Üniversitesi Ahmed  Ziyaüddin Gümüşhanevi Kampus alanında  gerçekleştirilecek  kongreye Enerji Bakanı  Sn. Taner Yıldız’ın da katılacağını belirten Çimen, “Cuma günü havayolu ile Trabzon’a gelecek olan bakanımız geceyi şehrimizde geçirecek. Cumartesi günü il danışma meclisimize katılacak olan bakanımız, iktisat kongresinde de bir konuşma yapacak. Gün boyu şehrimizde bulunacak olan bakanımız onuruna vereceğimiz akşam yemeğinin ardından heyet şehrimizden ayrılacak. Bakanımıza Gümüşhane’nin temel sorunları ile yapılması gereken yatırım taleplerimizi içeren bir rapor sunarak, kendilerinden bakanlık olarak yardım talebimiz olacaktır. Şehrimizin marka kent vizyonunu yakalayabilmesi için gereken her neyse onu yerine getirmek için azim ve kararlılıkla çalışıyoruz. Gümüşhane önümüzdeki 10 yıl içinde inşallah bir cazibe merkezi olarak yepyeni bir vizyon yakalayacaktır. Hayallerimizdeki şehri her anlamda inşa edebilmek adına tüm toplumsal aktörlerle ortak akıl ekseninde bir sinerji oluşturmak için gayret ediyoruz. "Ben yaptım oldu" anlayışı ile hareket edenlerin Gümüşhane’ye nasıl zarar verdiklerini hep birlikte gördük. Bu çağdışı anlayışı bir ve beraber olarak hep birlikte alt edecek, Gümüşhaneli kardeşlerimizin istek ve beklentileri istikametinde şehrimizi inşaa edeceğiz” diye konuştu.

SEMA DOĞAN PARKI’NDA NİYE MESCİT YOK?

Öte yandan Başkan Çimen, iş adamı hemşehrimiz Aydın Doğan’ın katkıları ile Gümüşhane Belediyesi tarafından yaptırılan Sema Doğan Parkı’na mescit yapılmamasının kabul edilemez bir uygulama olduğunu belirterek, bu yanlışı yapan belediye yetkililerini acilen bu ayıbı düzeltmeye çağırdı. Baharla birlikte parkın vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılmaya başlandığını hatırlatan Başkan Çimen, “Halkın kullandığı ortak mekânlarda ibadet ihtiyaçlarını da düşünmek belediyelerin asli görevleri arasında yer almalıdır. Gümüşhane Belediyesi’ni bu konuda ki gevşekliği nedeniyle buradan uyarıyoruz. İnşaallah AK Belediyecilikle birlikte bu tür çağdışı anlayışlar tasfiye edilecek, Gümüşhane halkı özlediği hizmet anlayışına kavuşacaktır” dedi.

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (2)
şiran 11 yıl önce
yıllardıe aynı şeyler herşey sözde kaldı gümüşhane yerinde saydı sizlerde bizleri baydınız
erdem şeker 11 yıl önce
sayın çimen yazdıkların çelişkili Trabzon havalanına geliyor bakanımız salyazı kaç yıldır niye bitmiyor .
vergilerimizle doğuya van a şehirler kuruluyor , biz ufacık mescidi aydın doğandan belediyeden mi bekliyoruz .Bu Gümüşhane insanı haketmiyormu memleketine ulaşım sağlasın . olacak gelecek somut yıllarca somut ne var elde ..
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27