banner333

banner309

Abdulbaki Kara'dan Feshane'ye Teşekkür

Gümüşhane Pestil ve Köme Üreticileri Birliği Başkanı Abdulbaki Kara Feshane Gümüşhane Günleri dolayısıyla açıklamada bulundu.

Dernek 04.04.2013, 09:06
Abdulbaki Kara'dan Feshane'ye Teşekkür
banner400
 Kara açıklamasında;
29-30-31 Mart 2013 tarihlerinde Eyüp Feshane’de düzenlenen Gümüşhane Tanıtım günleri memleketimiz adına başarı ile sonuçlanmıştır. Bu organizasyon vesilesi ile ilimiz ve ilçelerimizin  feshane de en üst seviyede temsil edildiğine inanıyorum. İlimizin Türkiye’ye açılan kapısı olan Pestil-Kömemiz de 14 firmanın katılımı ile tanıtım ve satış anlamında zirve yapmıştır.Gümüşhane tanıtım günlerine  katılan her vatandaşımız Gümüşhane’yi onlara tanıtma noktasında memnuniyetini bizlere ilettiler. Biz Gümüşhane Pestil ve Köme Üreticileri Birliği olarak yapılan bu  organizasyondan fevkalade memnun olduğumuzu belirtmek isteriz.Bu ve benzeri organizasyonlarda bizler için  öncelikli amaç hiçbir zaman kar elde etmek değildir. Öncelikli amacımız firmalarımızın ve Gümüşhanemizin tanıtımıdır. Zaten yapılan etkinliğin adıda Gümüşhane Tanıtım günleridir..Kaldı ki Feshane de Gümüşhane Günlerine katılan her firmamız götürdüğü ürünleri % 75 oranında satarak geriye dönmüştür.. Bu da bizler için çok büyük başarıdır….Vel hasılı kelam, maksat hasıl olmuştur….

Bu nedenle Gümüşhane kamu oyunda Feshane Gümüşhane tanıtım günleri ile ilgili yapılan eleştirileri  yersiz ve yakışıksız bulduğumuzu ifade etmek isterim. Bu eleştirileri yapmadan önce o insanların ne denli sıkıntılar çekerek bu organizasyonu yaptıklarını düşünelim.Hadi onu da düşünmediniz Gümüşhane Valiliğimizin  koyduğu çok büyük katkıları düşünelim.Elimizi vicdanımıza koyalım ve eleştiriyi yapacaksak anlamlı ve yapıcı bir şekilde yapalım.Bu organizasyonda amaç Gümüşhane’yi tanıtmaktı herkes,her kurum, her STK da bu amaç doğrultusunda elinden gelen herşeyin en iyisini yapmaya çalıştı,ola ki hatalar olmuştur, ola ki sıkıntılar olmuştur ama bu organizasyon çok büyük bir organizasyondur bu nedenle  öncelikle işinden,evinden fedakarlık yapıp  bu organizasyona emek veren herkesi tebrik edelim ve yapıcı eleştiriler ortaya koyalım ki bir daha ki Tanıtım günlerimiz daha güzel olsun..
Biz Gümüşhane Pestil ve köme Üreticileri Birliği olarak bu organizasyonda çok büyük emekleri olan, orada bir stand görevlisi gibi çalışan ve üçgün boyunca bizleri feshande  yalnız bırakmayan  başta Gümüşhane Valimiz Sayın Dr.Yusuf MAYDA’ya,Feshane Gümüşhane tanıtım günlerinin Türkiye basınında geniş yer bulması anlamında AB Bakanı ve Baş müzakereci Sayın Egemen BAĞIŞ ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma ŞAHİN’i ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Süleyman SOYLU’yu  Feshane’ye  getiren  Çok değerli Milletvekillerimiz Doç.Dr.Kemalettin Aydın’a ve Sayın Feramuz ÜSTÜN’e ,Feshane Gümüşhane tanıtım günlerine katılan biz Pestil üreticilerinin standlarının ücretsiz temin edilmesi konusunda bizden desteğini hiç esirgemeyen ve orada bizleri hiç yalnız bırakmayan Ticaret ve Sanayi odamızın değerli  başkanı Sayın İsmail AKÇAY’a,İstanbul’da üç gün boyunca konaklama ve servis hizmetlerimizin gerçekleşmesi için desteğini esirgemeyen GÜDEF Genel Başkanı Sayın Hasan AKDEMİR’e ve ekibine ve Tanıtım günleri için emeği geçen herkese  çok teşekkür ederiz.., dedi

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27