banner333

banner309

Aysimi Alabalık tesisleri yeniden hizmette

Gümüşhane’nin ilk ve kent merkezine en yakın alabalık tesislerinden Aysimi Alabalık Tesisleri yeniden hizmet vermeye başladı.

Gümüşhane 26.07.2023, 11:27
Aysimi Alabalık tesisleri yeniden hizmette
banner400

28 yıl önce açılan ve o günden bu yana 7’den 70’e her kesimin favori adresi olan Aysimi Alabalık Tesisleri, son düzenlemelerin ardından daha modern ve misafirlerine keyifli bir ortam sunacak şekilde yenilendi.

Merkeze bağlı Gözeler köyünde bulunan ve il merkezine 20 dakika mesafedeki tesis eşsiz manzarası, serin havası, buz gibi suları ve etrafını sarmalayan çam ormanlarıyla doğada huzur dolu bir gün geçirmek isteyenleri bekliyor.

Yakınındaki bölgeden çıkan tertemiz ve buz gibi kaynak suyundan beslenen tesiste yetiştirilen balıklar Gümüşhane’nin diğer alabalık tesislerinde olduğu gibi doğal ortamda yetişmiş kadar lezzetli oluyor.

1995 yılından beri hizmet veren fakat son birkaç yıldır barajlarda üretime ağırlık vermeleri nedeniyle tesisi kapattıklarını hatırlatan işletme sahibi Şemsettin Keleş, tesisi bu yıl yeniden düzenleyerek vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi.

Aysimi’nin en sıcak aylarda bile serin olan bölgede tertemiz ve buz gibi kaynak sularında yetiştirilen alabalıkların lezzetli, suyunun soğuk, doğasının çok güzel bir mekan olduğunu ifade eden Keleş, Gümüşhane kent merkezine en yakın tesiste sakin ve huzurlu bir ortam oluşturduklarını belirtti.

Doğanın huzur verici atmosferinde alabalık keyfi yapmak isteyen herkesi ağırlamak için kapılarını araladıklarını kaydeden Keleş, “Doğal güzelliklerle dolu bu özel mekanda keyifli zaman geçirmek isteyenleri Aysimi Alabalık Tesislerine bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:09
Güneş 04:56
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:41
Yatsı 21:20