banner333

banner309

Aktaş’tan Başarılı Sporculara Altın

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Türkiye çapında başarı gösteren sporcuları altınla ödüllendirdi.

Gümüşhane 18.01.2013, 15:04
Aktaş’tan Başarılı Sporculara Altın
banner400

            Derece yapan sporcuları makamında kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, bu başarının Gümüşhane başarısı olduğunu söyledi.

Eğitim süresi içerisinde bir başka yeteneğini geliştirme gayreti içerisinde olan öğrencilerimiz hem derslerinde hem de hobilerinde başarılı oluyorlar. Bütün öğrencilerimizin okul derslerinin yanında kendi yetenekleri doğrultusunda bir meslekle uğraşmalarını istiyoruz. Kendilerine has hobileriyle moral destek almaları, zamanlarını bu şekilde değerlendirerek kendilerini geliştirmeleri, böyle çift kanatlı bir yetişme hayatı geçirmeleri öğrencilerimiz için iyidir. Genelde kız öğrencilerimiz başarılı, bundan dolayı da mutluyuz.  Bütün öğrencilerimizin bu özellikte olmasını arzu ediyoruz. Gümüşhane’mize böyle bir başarı getirdiğiniz için teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

Aktaş, Türkiye Kulüplerarası kros yarışmasında dereceye girerek Antalya ve Kuşadası vizesini alan Milli Atletizm Çeşminaz Yılmaz, Gümüşhane Anadolu Lisesi öğrencilerinden Gamze Karaaslan ve Yıldız Bayanlar Tüfek kategorisinde Türkiye rekoru kıran Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinden Şeymanur Koca’yı altınla ödüllendirdi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 03:42
Güneş 05:18
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:21
Yatsı 20:51