banner333

banner309

'AK FİKRİ'n IŞIK'ı Gümüşhane'yi Aydınlatacaktır'

AK Parti Gümüşhane İl Başkan Vekili Fatih Özer ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Gümüşhaneli hemşehrimiz Fikri Işık’ın yeni kabinede Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak yer almasının, AK Parti’nin Gümüşhane yereli için başlattığı büyük kalkınma seferberliğinde milat hükmünde bir karar olduğu değerlendirmesinde bulundu.

Gümüşhane 26.12.2013, 18:07 26.12.2013, 18:07
'AK FİKRİ'n IŞIK'ı Gümüşhane'yi Aydınlatacaktır'
banner400
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabine dolayısıyla ortak bir yazılı açıklama yapan Özer ve Çimen, Fikri Işık’ın Bakan olarak atanmasının, Gümüşhane tarihinde yeni bir devrin başlangıcı olarak görülmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Özer ve Çimen, “AK Parti ile Gümüşhane arasında bundan böyle hiçbir mesafe kalmamış, artık et ile tırnak gibi olmuşuzdur. Sayın Başbakanımız’ın Gümüşhane insanının duruşuna, samimiyetine ve liyakatine olan güveni bir kez daha en yüksek perdeden ortaya konulmuştur. Cumhuriyet tarihi içinde adeta unutulan Gümüşhane, AK Parti Hükümetleriyle son 11 yıl içinde adeta şaha kalkmış, makus talihi bütünüyle değişim periyoduna girmiştir. Hemşerimiz Sayın Fikri Işık’ın şimdi bakan olarak atanması, hem de Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak atanması işte  bu sürecin en önemli aşaması olmuş ve şehrimiz adeta taçlandırılmıştır. AK FİKRİ’n IŞIK’ı Hamd olsun ki Gümüşhane’yi aydınlatacaktır. Bu aşamada Gümüşhane Belediyesi’nin AK Belediyecilik ile buluşmasının ardından ortaya konulacak projelerin desteklenerek hayata geçirilmesi yönünde önümüze yeni bir imkan gelmiş bulunmaktadır. Dolayısıyla bu imkanın her anlamda desteklenmesi Gümüşhane’nin geleceği için şehrimizin markakent haline gelmesi için çok büyük bir fırsattır. Bu önemli aşamadan sonra tüm Gümüşhane halkının sorumluluğu ise bir kat daha artmış ve önümüze parlak bir geleceğin ilk işareti konulmuştur. Evet Başbakanımızın dediği gibi ‘ya millet ya zillet’ ayırımındayız.” ifadelerine yer verdi.

Yerel seçimlere 4 aydan az bir sürenin kaldığı bir konjonktürde AK Parti’ye karşı ortaya konan derin darbe girişiminin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın derin ferasetiyle önlendiği değerlendirmesinde bulunan Özer ve Çimen, “Evet biz derin milletiz, onlarsa derin devlet. 17 Aralık darbe girişimi bunu bir kez daha ortaya koydu. Gezi Parkı eylemleriyle ortaya konulan alçak pusunun bir devamıyla karşı karşıyayız. Millet ve İslam düşmanlarının aramıza sokmaya çalıştığı fitneyi çok iyi görmek zorundayız. Aramızda kin ve öfke ateşini yakmaya çalışanlara karşı çok derin bir ferasetle hareket etmek bağımsızlığımızın teminatı olacaktır. Biz ne aldanan olacağız ne de aldatan. Kardeşlerimizle aramızı açmaya çalışan şer güçlerin oyununu hep birlikte bozacak ve yakılmaya çalışılan kin ve öfke ateşini bir an önce söndürmek için topyekun ve sımsıkı o ipe sarılmaktan başka çaremiz yok. Tuzağın ne kadar büyük ve sinsi olduğunu şu son 10 günlük süreçte hep beraber gördük. Bu nedenle, Allah’ın yardımından bir an olsun dahi umudumuzu kesmeden, kararlılıkla hedeflerimizi şaşmadan yerine getirmek zorundayız. Müslümanlar kardeştir ve bu kardeşliği bozmaya hiçbir şer güç, Allah’ın izniyle muvaffak olamayacaktır.” dediler.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39