banner333

banner309

Afgan Genç, Feci Şekilde Can Verdi

Bir dönem Gümüşhane’de de çalışan Afgan genç Abdulhadi A. düştüğü yem karma makinesinde hayatını kaybetti.

Gümüşhane 30.08.2018, 13:57
Afgan Genç, Feci Şekilde Can Verdi
banner400

Bir dönem Gümüşhane’de de çalışan Afgan genç Abdulhadi A. düştüğü yem karma makinesinde hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz yıl Zigana Dağı Gümüşkayak tesislerinde çalıştıktan sonra Malatya’ya giden ve Arapgir ilçesinde bir çiftlikte çalışmaya başlayan genç, düştüğü yem karma makinesinde feci şekilde can verdi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Hezenek Mahallesi Divriği Caddesi Kaynarca Sokak’ta yaşanan olayda 19 yaşındaki Abdulhadi A. dengesini kaybederek yem karma makinesinin içine düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri sevk edilirken, makinede sıkışan gencin hayatını kaybettiği belirlendi.

Cesedi Morga Kaldırıldı

Ekipler, feci şekilde hayatını kaybeden Afgan gencin cesedini çıkarırken, nöbetçi cumhuriyet savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Gencin cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

“Sen Küçüktün, Bunu Bilemedin”

Gümüşhane’de çalıştığı Zigana Gümüşkayak tesisleri işletmecilerinden Tevhide Eroğlu yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü sosyal medya hesabından “Seni benim kadar kimse koruyamazdı. Ama sen küçüktün, bunu bilemedin. Mekânın cennet olsun evlat. Çok üzgünüm” ifadeleri ile paylaştı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45