banner333

banner309

Şiran Heyetinden Rektör Zeybek’e Teşekkür Ziyareti

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinden kalabalık bir heyet Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gümüşhane Üniversitesi 15.09.2020, 14:14
Şiran Heyetinden Rektör Zeybek’e Teşekkür Ziyareti
banner400

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinden kalabalık bir heyet Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Halil İbrahim Zeybek’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Şiran Kaymakamı Mehmet Ali Uzun, Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, İl Genel Meclisi Üyesi Kadir Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Erhan Güngör, Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bayram Ürkek ve Şiran Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Kemal Kurt ile birlikte Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında yapılan nezaket ziyaretinde Şiran heyeti üniversitenin son günlerde yakalamış olduğu başarılardan söz ederek, Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’in Şiran ilçesindeki çalışmalarıyla bu başarılara sağladığı katkılarından dolayı kendisine teşekkür etti. 

Ziyarette Rektör Zeybek’e heyet tarafından günün anlam ve önemine ilişkin Şiran ilçesinde binlerce yıllık kültürüyle, iğmeleri keçi kılından, örgüsü koyun yününden ve doğal kökboyaları kullanılarak hazırlanan ‘Ala kilim’ hediye edildi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Zeybek, “Şiran ilçemizde hem meslek yüksekokullarımız hem de ilçemiz adına birçok çalışmalar gerçekleştirdik. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması adına yaptığımız çalışmalar bugün meyvelerini vermeye başladı. Şiran’da bulunan her iki meslek yüksekokulumuz yüzde yüzün üzerinde doluluk oranına ulaştı. Bunda açtığımız ve tercih edilebilirlik oranı yüksek programların etkisi büyük oldu. Yaptığımız bütün bu çalışmalarımızda Şiran halkının desteğini her zaman yanımızda hissettik. İnşallah bundan sonra Şiran ilçemiz, hem meslek yüksekokullarımız açısından hem de diğer üretilen hizmetler açısından çok daha iyi yerlere gelecektir. Biz de Gümüşhane Üniversitesi olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Şiran halkının da bizim gönlümüzde özel bir yeri vardır. Bu da üretilen hizmetlerin kıymetinin bilinmesine ve nezakete bağlıdır. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı çok memnun olduk. Şiran Kaymakamımız Mehmet Ali Uzun’a, Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel’e, İl Encümeni Kadir Yıldız’a, AK Parti İlçe Başkanı Erhan Güngör’e ve Meslek Yüksekokulu müdürlerimiz Doç. Dr. Kemal Kurt ile Dr. Öğr. Üyesi Bayram Ürkek hocalarımıza nazik ziyaretlerinden ve kıymetli hediyelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11