banner333

banner309

Şampiyon Bilekçiler Rektör Zeybek’i Ziyaret Etti

Dünyanın bileğini büken Gümüşhaneli bilek güreşi sporcuları Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’i makamında ziyaret etti.

Gümüşhane Üniversitesi 11.02.2022, 12:17
Şampiyon Bilekçiler Rektör Zeybek’i Ziyaret Etti
banner400

24 Kasım - 3 Aralık 2021 tarihlerinde Romanya’nın başkenti Bükreş’te gerçekleştirilen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 9 madalya kazanan şampiyon takımı makamında ağırlayan Rektör Zeybek, elde edilen başarılardan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. 

Rektör Zeybek şunları söyledi: “Gençlerimizin büyük emek vererek hak ettiği başarıları yakalaması bizleri de mutlu ediyor. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerimiz Şükriye Yılmaz, 21 yaş altı 55 kilogram sağ ve sol kolda dünya şampiyonu olurken, büyük bayanlarda da yarışarak sağ kolda dünya 3’ncüsü oldu. Yine aynı şekilde Berat Yıldırım 21 yaş altı erkeklerde sol kolda dünya 5’incisi ve Büşra Kandemir büyük bayanlar 50 kilogram sağ kolda dünya 5’incisi oldular. Takım olarak da toplamda 9 madalya ile döndüler. Alınan her bir başarı, ülkemizi daha ileriye taşımakta ve gençlerimize yeni hedefler sunmaktadır. Bunlar gerçekten takdir edilmesi gereken başarılar. Çünkü büyük emekler sonucunda elde edildiğini görmekteyiz. Tabi sahne önünde alınan başarıları tebrik ediyoruz; ama bu işin bir de arka planı var. Burada da Antrenörümüz Davut Altuntaş’ın büyük emeklerinin olduğunu biliyoruz. Bu sebeple de şampiyon takımımızın her bir ferdine yürekten teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.”

Ziyaret sonrasında Rektör Zeybek tarafından Antrenör Davut Altuntaş ile sporcular Şükriye Yılmaz, Berat Yıldırım ve Büşra Kandemir’e başarılarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45