banner333

banner309

İŞKUR Kampüste

Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında ‘İŞKUR Kampüste” işbirliği protokolü imzalandı.

Gümüşhane Üniversitesi 26.11.2020, 19:04
İŞKUR Kampüste
banner400

Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü arasında ‘İŞKUR Kampüste” işbirliği protokolü imzalandı.

Gümüşhane Üniversitesi öğrencilerine mezuniyet sonrası çalışma hayatına atılırken önemli avantajlar sağlamak amacıyla Gümüşhane Üniversitesi bünyesinde oluşturulan İŞKUR Kampüste protokolü Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve İl Müdürümüz Hikmet Kaya tarafından imzalandı.

İŞKUR İl Müdürü Hikmet Kaya, protokol ile öğrencilerin işgücü piyasası ve mezuniyet sonrası kendilerini bekleyen fırsatlar hakkında bilgilendirmeler yapılarak geleceğe hazırlanmalarının sağlanacağını söyledi.

Gümüşhane Üniversitesi tarafından tahsis edilen İŞKUR Kampüste ofisinde İŞKUR’da görevli İş ve Meslek Danışmanları tarafından öğrencilere işgücü piyasası, kurum faaliyetleri, iş arama becerileri, işverenle mülakat/görüşme teknikleri, özgeçmiş hazırlama gibi konularda bilgilendirme faaliyetlerinde bulunulacağını kaydeden Kaya, “Ayrıca Kurumumuz faaliyetlerinden olan; öğrencilerin mesleki deneyimlerinin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla, uygulama yapılarak  teorik bilgilerinin geliştirilmesini hedefleyen İşbaşı Eğitim Programı gibi Aktif İşgücü Hizmetlerinden yararlanabilmelerine imkân sağlandı” dedi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39