banner333

banner309

İhya ve İmar Gençlik Kulübü, Filistin ve Kudüs Bilincini Diriltmek İçin Film Gösterimi Gerçekleştirdi

Gümüşhane Üniversitesi İhya ve İmar Gençlik Kulübü, Filistin ve Kudüs Bilincini Diriltmek İçin Film Gösterimi Gerçekleştirdi

Gümüşhane Üniversitesi 15.12.2023, 08:56
İhya ve İmar Gençlik Kulübü, Filistin ve Kudüs Bilincini Diriltmek İçin Film Gösterimi Gerçekleştirdi
banner400

Gümüşhane Üniversitesi İhya ve İmar Gençlik Kulübü, 7 Ekim'de başlayan Aksa Tufanı direnişine destek vermek ve üniversiteli öğrenciler arasında Kudüs bilincini diriltmek için film gösterimi gerçekleştirdi.

Etkinlik hakkında konuşan kulüp başkanı Ali Rıza Polat, "Filistin'de yüz yıla yakındır yaşanan bir işgal süreci ve son yıllarda zulmü artarak devam eden bir işgalci çete var. Biz de Kudüs davasını, Filistin'deki zulmü anlatmanın farklı yolları da var dedik ve böyle bir etkinlik yaptık. Özellikle 7 Ekim tarihinde başlayan Aksa Tufanı direnişinden sonra işgalci çete hiçbir insani ve hukuki norm tanımadan katliamlar gerçekleştiriyor. İhya ve İmar Gençlik Kulübü olarak bizler de Cumartesi Avcısı isimli filmin gösterimini yaptık. Filmimiz siyonistlerin Filistin'i işgali ve kendi nesillerini nasıl hunharca ve Filistinli Müslümanlara karşı öfke ile yetiştirdiklerini konu alıyordu. Filmin bitiminde programa katılım gösteren üniversiteli kardeşlerimiz ile filmin analizini yaptık." ifadelerini kullandı.

Film gösterimine Gümüşhane Üniversitesi'nden yaklaşık 100 öğrenci katıldı. Filmin ardından öğrencilerle yapılan değerlendirmede, Filistin davasının önemi ve siyonist işgalin gerçekleri bir kez daha gündeme geldi.

Gümüşhane Üniversitesi İhya ve İmar Gençlik Kulübü, bu tür etkinliklerle üniversiteli öğrencilerin Kudüs davasını yakından tanımalarını ve Filistinli Müslümanlara destek vermelerini sağlamayı amaçlıyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49