banner333

banner309

Gümüşhaneli Öğrenciler Uniralli’den Ödülle Döndü

Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım bölümü öğrenciler katıldıkları Uniralli’den ödülle döndü.

Gümüşhane Üniversitesi 27.11.2018, 22:46
Gümüşhaneli Öğrenciler Uniralli’den Ödülle Döndü
banner400

Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım bölümü öğrenciler katıldıkları Uniralli’den ödülle döndü.

23-24 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul Maltepe Üniversitesi ve Paramedik Derneği iş birliği kapsamında “5. Üniversitelerarası Ulusal Ambulans Rallisi ve 6. Resüsitasyon ve Travma Sempozyumu” düzenlendi. Gerçekleştirilen etkinlikte, 16 üniversitenin İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri, travma, kardiyak aciller, solunum acilleri, pediatrik aciller, çevresel aciller, taşıma etabı ve bilgi yarışmasından oluşan etaplarda kıyasıya yarıştı. Üniversitemiz Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri, “Geleceğin paramedikleri hayat kurtarma yarışında” sloganıyla katıldığı yarışta Travma etabında ikincilik, Pediyatrik Aciller etabında üçüncülük derecesi elde ederek, üniversitemizi ve Meslek Yüksekokulumuzu başarılı bir şekilde temsil ettiler.

Aldıkları ödülden dolayı öğrencilerimizi kutlayan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Kelkit Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerimiz, Kelkit Belediyesi’nin sponsorluğu ile katıldığı yarışmada, aldıkları ödüllerle bizleri memnun ettiler. Öğrencilerimizi ve hocalarımızı üniversitemizi başarılı bir şekilde temsil ettiklerinden dolayı tebrik ediyorum. Öğrencilerimize Kelkit Belediyesi’nin sponsor olması da bizler için ayrı bir gurur ve sevinç kaynağı oldu. Her zaman söylemiş olduğumuz ve hayata geçirdiğimiz şehir üniversite bütünleşmesinin meyvelerini topluyoruz. Bundan dolayı da Kelkit Belediye Başkanı Sayın Ünal Yılmaz’a da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11