banner333

banner309

Gümüşhane Üniversitesi, DOKKAF 2024 için Ziyaretlere Devam Ediyor

Gümüşhane Üniversitesi, DOKKAF 2024 için Ziyaretlere Devam Ediyor

Gümüşhane Üniversitesi 13.12.2023, 08:53
Gümüşhane Üniversitesi, DOKKAF 2024 için Ziyaretlere Devam Ediyor
banner400

Gümüşhane Üniversitesi, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ev sahipliğinde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için hazırlıklarını tamamladı. Üniversite, kamu kurumları ve özel sektör temsilcilerine yönelik ziyaretlerine devam ediyor.

Bu kapsamda, Üniversiteden Mezunlarla İletişim Koordinatörü Doç. Dr. Ersin Diker ve Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ali Özcan, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Abdülbaki Kara ve yönetim kurulundaki 25 iş insanıyla bir araya gelerek kariyer fuarına ilişkin istişarelerde bulundular.

Toplantıda, DOKKAF’24’ün önemi ve fuarın öğrencilere ve mezunlara sağlayacağı katkılar hakkında bilgi verildi. Ayrıca, yetenek kapısı platformu, öğrenci stajları ile DOKKAF sponsorlukları hakkında bilgiler verilerek, kariyer fuarına gelecek olan öğrencilerle mülakat yapılabileceği, bu sayede mezun olmaya yakın kalifiye öğrencilerin istihdam edilebilmesine olanak sağlanacağından bahsedildi.

GÜMSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Özyurt’u da ziyaret eden Doç. Dr. Ali Özcan ve Doç. Dr. Ersin Diker, yetenek kapısı platformu, öğrenci stajları ile DOKKAF sponsorlukları hakkında bilgiler verdi.

Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdülbaki Kara ve GÜMSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Özyurt’a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Zeybek, “Kamu sektörü ile özel sektörden çeşitli kurum ve firmaların bir araya geleceği, öğrencilerimiz ve mezunlarımıza kariyerlerini geliştirme noktasında önemli katkılar sağlayacak olan fuara sayılı günler kaldı. Birimlerimiz koordineli bir şekilde hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyorlar. Kariyer Merkezi Müdürlüğümüz ve Mezunlarla İletişim Koordinatörlüğümüz tarafından da Gümüşhane’de bulunan çeşitli kamu ve özel sektör temsilcileri ziyaret edilerek fuar hakkında bilgilendirmeler yapılıyor. Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin gerçekleştirilen ziyaret sonrasındaki destekleri bizleri hayli memnun etti. Bu vesileyle de ziyaretlerin gerçekleştirilmesi esnasında çalışmalarını sürdüren arkadaşlarımızı kutluyor, katkı ve desteklerinden ötürü MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdülbaki Kara başta olmak üzere tüm dernek üyelerine ve GÜMSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüphan Özyurt’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49