GÜ’de Aile İçi Sağlıklı İletişim Eğitimi Verildi

Gümüşhane Üniversitesi 27.06.2022, 23:20
GÜ’de Aile İçi Sağlıklı İletişim Eğitimi Verildi

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Kadın Hizmetleri Birimi iş birliğinde 2022 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Faaliyet Planı kapsamında; ‘Aile İçi Sağlıklı İletişim Mobil Eğitim Ekibi ’ne “Aile İçi Sağlıklı İletişim” eğitimi verildi.

Gümüşhane İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ve Tarım ve Orman Müdürlüğü uzman personellerinden oluşan ekibe Üniversitemiz İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sertaç Timur Demir tarafından film analizi üzerinden “Aile İçi Sağlıklı İletişim” konusunda teorik ve uygulamalı olarak 2 eğitim verildi. İlki üniversitemizin Süleymaniye mahallesindeki hizmet binası konağında verilen eğitimlerin ikincisi ise İletişim Fakültesi Konferans Salonunda verildi.

Gerçekleştirilen eğitimde Doç. Dr. Demir tarafından “Aile İçi Sağlıklı İletişim” üzerine eğitimci adaylarına eşler arası iletişim, anne, baba ve çocuk arasında iletişim ve kardeşler arası iletişim, çevremizdekiler ve komşularımız arası iletişim konularında eğitim verildi. Etkin ve verimli geçen eğitim sonunda katılımcılar tarafından Doç. Dr. Sertaç Timur Demir’e verdiği eğitim desteği için teşekkür edildi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39