banner333

banner309

Torul Kapanıyor Gümüşhane Seyrediyor

Gümüşhane Torul Gençlik spor kulübü kapandı kapanacak.

Gümüşsu Gümüşhanespor 11.07.2013, 08:28
Torul Kapanıyor Gümüşhane Seyrediyor
banner400

 Türkiye Acıbadem Erkekler voleybol liginde mücadele eden ve Gümüşhane ismini Türkiyeye ezberleten Gümüşhane Torul Gençlerbirliği kapanmanın eşiğinde.

Kulüp maddi sıkıntılar nedeni ile kapısına kilit vuruyor,ancak Gümüşhanelilerden bu konuda takımlarına en ufak bir destek çağrısı dahi olmaması Torul taraftarını kahrediyor. Gümüşhane bürokrasisi ve iş adamları bu konuya seyirci kalıyor.

Gümüşhane kamuoyunu göreve çağırıyoruz. Gümüşhane'nin destanını yazan Gümüşhane Torulspor kapanmasın.

Olayın özeti: "TORUL KAPANIYOR,GÜMÜŞHANELİLER SEYREDİYOR."



Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (7)
voleybol 11 yıl önce
bu kulüp yalnız kalmamalı bir gümüşhaneli hayırsever yok mu bu kadar rezillik olur mu biraz düşünün 15 temmuzda para yamazsa bu klüp lige alınamayacak senin şehrin artık hiç çekilmeyecek maçlara gidiyoduk sosyal aktivite diye şimdi ne kalacak hiç bi şey iki dağ arasında bir hapishane yazıklar olsun başka söze gerek yok
Kerim YILMAZER 11 yıl önce
Milliyetçi memleket. 20 km de bile kendi insanını kayıramıyorsan milliyetçilikten bahsetmek yanlış. Öte yandan memleketi gümüşhane olduğu halde her tarafta trabzonluyum diyenler de var. Kabahat kimde acaba, bir çok öğrencisi memuru ile Gümüşhaneye hizmet eden milleti ile torula hazımsız yaklaşanlarda mı yoksa yıllardır yabancı görülen torul mu. Ne yani milliyetçilik yoksa bu mu?
sefa 11 yıl önce
yazık yazık nerde bu ıs adamları
asdfgh 11 yıl önce
sizin gibi işamdalarının öbür dünyada çekeceği var siz bu kulübe sahip çıkmazsanız artık gümüşhane gibi bi şehir silinsin haritadan yo olsun 2. lige bir takım çıkarttınız hepimiz destekçi olduk ama bu kluüp kapanıyor kimse elini oynatmıyor siz torula yatırım yapmayın voleybola takıma klübe yatırım yapın eğer ki bu kulüp kapanırsa bu iş adamlarının yatacak yeri yokk
ali paşa dede 11 yıl önce
federasyon nerede parasal destek nerede borozanlık yapıyor lar türkiyede spordan soguttular insaları
torul'dan bir çalışan. 11 yıl önce
iki dağın arasına sıkışmış yerleşim yerlerinden birisi olan ilçede siyasi hedefler için atılmış adımların sonucu yine siyası olarak neticelenir. taşı toprağı servet fışkıran bu diyarda rantı belli kimseler götürürken, kimse sesini çıkarmıyor. milli gelir denir ama sözde. milli rant bence. takım da öyle, rant yoksa sahip çıkılmaz.
FURKAN AKTAŞ 11 yıl önce
Aydin dogan o kadar parayi obür tarafami goturcek amk Yardimci olsun ve digerleride...
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46