banner333

banner309

20.11.2020, 15:15

Ercan Çimen -Tuttuğunu Koparan Başkan..

Ercan Çimen

Tuttuğunu Koparan Başkan..

    Seçildiği günden beri  yaptığı çalışmaları basın mensupları ile paylaşarak halkın bilgilendirilmesini sağlayan Gümüşhane belediye Başkanı Sayın Ercan Çimen. 19.11.2020 günü makamında basın mensupları ile bir araya gelerek ilginç açıklamalarda bulundu.

     Bu gidişle usta başkanlar arasında  adından söz ettirmesinin imkan dahilinde olduğunu sezinlediğimiz başkan Çimen., İktidar partisinin belediye başkanı olma avantajını da kullanarak Kentimize önemli hizmetler kazandırmanın uğraşı içinde gece –gündüz demeden  çalışmalarını sürdürüyor.

        Ankara ‘da yaptığı bir sürü temasların sonunda çantasını doldurarak şehre dönen Sayın Çimen ‘in çok keyifli olduğu gözlerden kaçmadı,

         Dillerden düşmeyen su sorunu,  harşit çayının   islahı ,elektrik enerjisi tüketimi  . 720 konutluk proje, Süleymaniye kayak merkezi . ulaşım için 4 otobüs ve diğer hizmetler için  ihtiyaç duyulan ödenekleri , temin etmenin mutluluğu içinde   tüm bu hizmetlerin önümüzdeki süreçte hayat geçirileceği müjdesini verdi. Ve ayrıcalıklı iki konuya da değinmeden geçemedi.

            Bunlardan birisi , Sama Doğan  Yaşam parkından başlayıp şehır stadyumunda son bulacak bisiklet yolu, diğeri de   kent meydanı projesi.. İnatçı bir yaklaşımla ilgili bakanlıklardan ödenek sözü aldığını Kaydeden Başkan Ercan Çimen.” Ben Tutuğunu koparan “bir başkanım..”dedi Şimdiye kadar açtığım kapıların hiç birisi yüzüme kapanmadı  Başta sayın Cumhur başkanımız olmak üzere . sayın Valimiz Kamuran Taşbilek’ e, katkısını esirgemeyen  Sayın Bakanlarımıza va emeği geçen herkese teşekkür ediyorum değerlendirmesinde bulundu.

     Evet derler ki::” Şehirler Meydanlarıyla. Başkanlar hizmetleriyle anılırlar”

     Bu kapsamda kendilerine yöneltilen soruları rahatlıkla cevaplayan  Sayın .Çimen ,El an hizmet veren hükümet binası, adliye sarayı., Halk eğitim merkezi, milli Eğitim hizmet binası  kapalı otopark dahil yıkılacak ,yerine kent meydanı ve millet bahçesi yapılarak halkın hizmetine sunulacaktır..

       Başkan sayın ÇİMEN Kıbrıs çarşısı  Ticaret merkezini dükkanlarının da  önümüzdeki  günlerde hizmete sokulacağını sözlerine ekledi.

          Evet !..Anlaşılan o ki? Başkan Ercan Çimen.,” Tutuğunu koparan ,başarılı başkanlar” listesine adını yazdırmada kararlı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59