Ev Almak Hiç Bu Kadar Kolay Olmadı!

Emlak 30.06.2022, 11:10 16.07.2022, 22:53
Ev Almak Hiç Bu Kadar Kolay Olmadı!

Birevim ile kolayca ev sahibi olabilirsiniz. Yıllarca beklemeden, birikimlerinizin değerini düşürmeden ev sahibi olmanızı sağlar. Ev almak isteyen herkesin koşullarına uygun bir tasarruf planı vardır. Günümüzde Faizsiz ev almak istiyorum diyenlerin sayısı hızla artıyor. Hayallerinizdeki eve ulaşırken aynı zamanda araba ve iş yeri sahibi olmanızı da sağlıyoruz. Kendi tasarruflarınızla ev alırken hayallerinize daha kısa sürede ulaşmayı istiyor musunuz? O halde doğrudan firmamız ile iletişime geçerek 444 23 53 numaralı iletişim merkezini arayarak veya BİREVİM şubelerini ziyaret ederek veya web sitedeki başvuru formunu doldurarak hayallerinize ulaşabilirsiniz.

BDDK Lisanslı Tasarruf Finansman Şirketi BİREVİM ile Ev Sahibi Olun

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından tüm onaylarımızı aldık. Tüm yasal süreçleri ve denetlemeleri başarı ile tamamladık. Çalışmalarımızı, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için geliştiriyoruz. Bu noktada tüm vatandaşlarımızın ev hayallerinin gerçekleşmesi için sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz. Taksitle ev alırken aynı zamanda ek masraflara da maruz kalmıyorsunuz. Sizler için en uygun tasarruf planını sunan firmamız aracılığı ile ev, taşıt ve iş yeri sahibi olabilmenizi sağlıyoruz.

Birlikte Tasarruf ile Ev Sahibi Olun

Tasarruf desteği ile sunduğumuz ev özelliklerden yararlanabilirsiniz. Barınma hakkını desteklerden sizlere en iyi hizmeti vermek için uğraşıyoruz. BDDK onayı ile hareket eden yasal bir firmayız. Dolayısı ile sunduğumuz tüm avantajlar ve finansmanlar yasaldır. Herhangi bir birlikte tasarruf finansı ile kendi tasarruflarınızla ev sahibi olmanızı sağlıyoruz. Birlikte tasarrufun gücüyle bireysel tasarruflarınıza kıyasla çok daha kısa sürede planladığınız eve kavuşursunuz. En önemli avantajı ise düşündüğünüzden daha kısa sürede ev alabilmeniz.

İhtiyaçlarınıza Uygun Ödeme Planları

İhtiyaçlarınıza ve önceliklerinize en uygun ödeme tasarruf planlarını sizlerle hazırlıyoruz. Size en avantajlı tasarruf planlarını birlikte hazırlayabilmek için internet sitemizdeki başvuru formunu doldurabilirsiniz. Formda yer alan iletişim bilgilerini doldurup tarafımıza gönderdiğiniz de sizinle iletişime geçilecektir. Eğer isterseniz sizlerde 444 23 53 numaralı iletişim merkezini arayabilirsiniz. Sadece tasarruf taksit tutarlarınızı belirleme noktasında değil, hayallerinizi en uygun zaman planı, vade ve peşinatsız seçenekleri ile de Birevim yanınızda. Peşinatsız ev alarak birikimlerinizi en doğru şekilde kullanabilirsiniz.

Tasarruf Finansı ile Ev Sahibi Olun

BDDK Lisanslı Tasarruf Finansman Şirketi BİREVİM’in sunduğu bütün konut/araç/ iş yeri finansmanlarından ve kampanyalardan kolayca yararlanabilirsiniz. Bu süreçte yeni nesil yöntemleri kullanarak Birlikte Tasarruf Finansı değerlendirebilirsiniz. BDDK Lisanslı Tasarruf Finansman Şirketi BİREVİM’in) tasarruf planları ve kampanyalara herkes dahil olabilir. Faizsiz ev sahibi olmanın yanı sıra, senet seçeneğini kullanarak ev sahibi olmak isteyenlerin sayısı hızla artıyor.)

Kendi belirlediğiniz aylık tasarruf taksitleri ile ev sahibi olma hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bu süreç boyunca sizleri her zaman BİREVİM yanınızda. 7 gün 24 saat boyunca aralıksız hizmet sunan firmamız ile tasarruf planı oluşturabilirsiniz. Planladığınız eve kavuşurken hem de sizle aynı hayallere sahip insanların ev planlarını gerçekleştirmelerine vesile olursunuz.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59