Engelliler Nasıl Ev Sahibi Olabilir?

Emlak 29.06.2022, 17:04
Engelliler Nasıl Ev Sahibi Olabilir?

Toplumun her kesiminden vatandaşın birikimlerini dilediği gibi değerlendirme hakkı vardır. Faizsiz ev alma gibi birçok özel tasarruf planı ile engellilerin ev sahibi olmasında veya birikimlerini farklı yatırımlarla değerlendirmelerinde Birevim destek olmaya devam ediyor. Engellilerin ev sahibi olması için farklı ödeme planları ve projelere de yer verilmektedir. ÖTV muaf indirimleri ve diğer engelli bireylere özel indirimler de bu kapsamda değerlendirilmektedir.

Ev sahibi olmak ve kendi evinde huzurla yaşamak isteyen engelli vatandaşlar için Birevim avantajları devam ediyor. Toplumun her kesiminden insana hitap eden tasarruf planlarından yararlanarak hayalini kurduğunuz eve kolayca sahip olabilirsiniz.

Engelli Kişiler Ev Alabilir Mi?

Engel durumuna göre değişmekle beraber, mahkeme tarafından kendisine bir vasi atanmayan tüm engellilerin ev sahibi olması mümkündür. Birikimlerini dilediği gibi harcayarak hayalini kurdukları eve sahip olmaları mümkündür. Üstelik engelli vatandaşlar için çok daha avantajlı vade oranları, özel indirimler ve tasarruf planları ile güvenle işlem yapılabilmektedir.

Birevim’in özel tasarruf planlarından yararlanarak, ister peşinatlı ister peşinatsız olarak tercih edebilecekleri konut finansmanı ile değerlendirebilirsiniz. Peşinatsız ev sisteminde yer alan fırsatlar herkes için kolayca ev sahibi olma yöntemlerinin kullanılmasını sağlamaktadır. Bütçenize uygun ödeme planları, uygun vade seçenekleri, peşinatsız fırsatlar ve daha sayısız avantaj bu kapsamda sunulmaktadır. BDDK lisansı ile tasarruf finansman şirketi olarak özel tasarruf planları sunan Birevim, herkesin kolayca ev sahibi olmasına katkı sunuyor.

Peşinatsız ve Faizsiz Konut Finansmanı Kimler İçin Uygun?

Peşinatsız ve faizsiz konut finansmanı seçeneklerinden herkes yararlanabilir. Özellikle bankaların yüksek faiz oranlarına sahip konut kredilerini kullanmak istemeyen ve yüksek peşinat ödeme derdinden kurtulmak isteyenler bu avantajdan yararlanabilecektir. Ödemlerini güvenle gerçekleştirerek, taksitle ev alma hayalleri kuranların hayallerine ulaşmasında Birevim tasarruf çözümleri sunulmaktadır.

Dar, orta ve yüksek gelirli olmak üzere toplumun her kesimi Birevim’in özel konut finansmanı ve diğer tasarruf planlarından yararlanabilmektedir. Engelliler için ayrıca birlikte tasarruf seçeneği ile avantajlı ödeme seçenekleri de sağlanmaktadır. Her kesimden vatandaşın yararlanabileceği finansman çözüm önerilerimizle hayal ettiğiniz eve faizsiz ve peşinatsız seçenekler ile sahip olabilirsiniz.  

Birevim’den Engel Tanımayan Tasarruf Planı!

Engelleri aşan tasarruf planı ile çalışma bedelinde indirim olanakları devam ediyor. Yıl boyunca devam edecek özel fırsatlar ve ayrıcalıklar da tasarruf planı kapsamında yer almaktadır. Tasarruflarını kendi bütçelerine ve durumlarına göre değerlendirmek isteyen herkes için Birevim tasarruf çözümleri sunulmaktadır.

Ev almanın çok daha kolay hale getirilmesi, taşıt, arsa ve işyeri dahil birçok farklı unsur için finansman çözümleri sunulması açısından Birevim’in fırsatları herkes için uygun seçeneklere sahiptir. Senetle ev alma yöntemleri gibi alternatifleri araştıran herkes için çok daha verimli ve sonuç veren tasarruf planları ve finansman seçenekleri Birevim güvencesi ile sunuluyor. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59