banner333

banner309

Yıldız Eskicioğlu Anaokulunun Mezuniyet Coşkusu

Yıldız Eskicioğlu Anaokulu minik öğrencileri büyükleri aratmayacak gösteriler sunarak 23 Nisan Çocuk şenliğinde doyasıya eğlendiler.

Eğitim 25.04.2019, 15:50
Yıldız Eskicioğlu Anaokulunun Mezuniyet Coşkusu
banner400

Yıldız Eskicioğlu Anaokulu minik öğrencileri büyükleri aratmayacak gösteriler sunarak 23 Nisan Çocuk şenliğinde doyasıya eğlendiler.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, Yeni Mahalle Muhtarı Hacı Şerif Ceylan, Okul Müdürü Akif Köse, okul-kurum müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi DOĞAN; “Yıldız Eskicioğlu Anaokulu’nun hazırlamış olduğu 23 Nisan Çocuk şenliği ve Yılsonu mezuniyet coşkusuna ortak olduk. Çocuklarımızın gözlerinde sevinci, neşeyi, özgüveni gördüm. Çocuklarımızın her oyunu farklı bir heyecanla ortaya koymaları onlarda özgüvenin tam olduğunu gösterdi. Okulumuz yeni açılan bir okul ve ortaya kısa bir sürede güzel bir program ortaya çıkartmaları ayrıca memnuniyet verici durumdur. Siz velilerimizi çocuklarımızın yanında görmek, onlara destek vermeniz bizleri memnun etmiştir. Çocuklara bu desteklerinizi sadece anaokulu çağı ile sınırlı kalmasın eğitimin tüm kademelerinde onlardan desteğinizi esirgemeyin. Bilin ki onların başarısı sizlerin desteğine bağlıdır. Bu güzel programda emeği geçen başta okul müdürümüze, öğretmenlerimize, çocuklarımıza, velilerimize ve tüm herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Okul Müdürü Akif Köse; “Büyük Önder Atatürk’ün düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, millî bayramımız olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklara armağan etmiştir. Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve Türk Devleti’nin devamını emanet edeceğimiz yeni Cumhuriyet bekçilerinin bu bilinçle yetişmesi amacıyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı önemli birer vesiledir.” Dedi.

            Programda öğrenciler; “asker rondu, kaşık oyunu, hint dansı, mantar gösterisi, jimnastik gösterisi, Atatürk gösterisi, istiklal marşı sunumlarını gerçekleştirdiler. Çeşitli oyun ve rondlardan sonra veli ve çocuklar arasında çuval yarışı, halat çekme yarışı, mendil kapmaca, huloloptan atlama gibi yarışmalarla program sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34