banner333

banner309

Yıldız Eskicioğlu Anaokulu Kayıtları Başladı

Yıldız Eskicioğlu Anaokulu 2020-2021 Eğitim dönemi okul kayıtlarının 1 Temmuz itibariyle başladı.

Eğitim 25.07.2020, 18:25
Yıldız Eskicioğlu Anaokulu Kayıtları Başladı
banner400

Yıldız Eskicioğlu Anaokulu 2020-2021 Eğitim dönemi okul kayıtlarının 1 Temmuz itibariyle başladı.

30 Eylül 2020 tarihi itibariyle; 36-47 Aylık çocukların 3 Yaş Grubuna, 48-59 aylık olanların 4 Yaş Grubuna, 60-68 aylık olanların ise 5 Yaş Grubuna, sabah ve öğle grubu seçenekleri ile kayıt olabilecek.

Kontenjan eksikliği yaşanmadığı sürece eğitim yılı süresince öğrenci kayıtları yapılabileceğini belirten Okul Müdürü Zeliha Kılıç, Okul Öncesi Eğitim Programında yer alan kazanımların öğrencilerin yaş ve gelişim düzeyine uygun etkinliklerle (Drama, Türkçe-Dil Etkinlikleri, Fen-Doğa-Matematik Etkinlikleri, Okuma Yazmaya Hazırlık Etkinlikleri, Sanat Etkinlikleri, Müzik Etkinlikleri, Oyun Etkinlikleri, Serbest Zaman Etkinlikleri, Gezi-Gözlem, Değerler Eğitimi, Proje Uygulamaları) verildiğini, okulda 6 Adet Anasınıfı, 1 Adet Çok Amaçlı Salon, 1 Adet Oyun Salonu, 1 Adet Çocuk Kütüphanesi, Mutfak-Yemekhane bölümleri olduğunu ve okulun geniş bir oyun parkı ve 1210 metrekare geniş bir bahçeye sahip olduğunu söyledi.

Okuldaki her bir bölümün oldukça geniş, ferah olduğunu belirterek, Covid-19 salgını nedeni ile sabah ve öğle grubu sınıflarının farklı sınıflarda olacağını ve giriş - çıkışlarda öğrenci karşılaşması olmayacağını, Milli Eğitim Bakanlığı’nın önerileri doğrultusunda gerekli tüm hijyen çalışmalarının büyük bir hassasiyetle yapılacağını söyleyen okul Müdürü Zeliha Kılıç, temel prensiplerinin çocuğun ihtiyaçlarına cevap vermek olduğunu belirterek, “Okulumuz; çocuklarımız için eğlenerek öğrendikleri, sosyalleştikleri, kendilerini keşfettikleri, olumlu benlik geliştirdikleri, keyifle beslendikleri, öz bakım becerilerini gerçekleştirdikleri bir yaşam merkezidir. Yine çocuklarımız okuldaki etkinlikler sayesinde estetik ve yaratıcılık, çevresel duyarlılık, bilimsel merak konularında farkındalık geliştirmektedir. Eğitimdeki bir diğer prensibimiz ise çocuklarımızın akademik becerileri öğrenmelerinin yanı sıra duygusal zekâlarını geliştirmektir. Duygusal zekâsı yüksek olan çocuklarımızın hayat başarısının yüksek olacağı ve daha üretken olacağı inancındayız. Duygu eğitiminde de amaç; kendini tanıyan, potansiyelini bilen, duygularını yerli yerinde kullanabilen bireyler yetiştirmektir. Duygu eğitimi almış bireyler mutlu olmayı başarabilmektedir.“Okul Öncesine Verilen Emek Mutlu Yarınlar Demek” sloganı ile vermiş olduğumuz ve verecek olduğumuz tüm emeklerin, çocuklarımızın mutlu yarınlarına katkı sağlaması umudu ve heyecanıyla, çocuklarımızın Yıldız Eskicioğlu Anaokulu ailesine katılmasını bekliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39