banner333

banner309

Üstün, İlköğretim Haftasını Kutladı

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün İlk Öğretim Haftası sebebiyle kutlama mesajı yayınladı.

Eğitim 12.09.2014, 18:43 12.09.2014, 18:45
Üstün, İlköğretim Haftasını Kutladı
banner400

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün İlk Öğretim Haftası sebebiyle kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Üstün mesajında, güzel bir tatilin ardından yeni bir eğitim ve öğretim yılına başlamanın sevincini yaşadığını belirtti.

 

İLKÖĞRETİM HAFTASINI KUTLU OLSUN

 

Üstün “Değerli velilerimiz, saygı değer öğretmenlerimiz ve geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimiz.

Geleceğimizin şekillenmesinde önemli yeri olan bu anlamlı günde, öğrencilerimiz okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanı ve sevincini yaşarken, yeni nesli şekillendiren değerli öğretmenlerimizde geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı, muasır medeniyet yolunda yetiştirmenin gururunu yaşıyor, bu denli önemli günde 2014-2015 eğitim öğretim yılını ve İlköğretim Haftası’nı içtenlikle kutluyorum.” dedi.

 

KENDİMİZİ GELİŞTİRMELİ, BÜYÜK DÜŞÜNMELİYİZ

 

Milletvekili Üstün “Eğitim; hayat boyu devam eden bir süreçtir. Kişinin gelişim ve olgunlaşma durumuna göre öğrenme etkinlikleri ve ihtiyaçları değişse de, şunu çok iyi biliyoruz ki kişinin aile durumu, çevresel etkileşimi ve okul durumu öğrencilerimizin başarı düzeyini etkileyen en önemli sebeplerdir.

Ülkemiz her alanda olduğu gibi eğitim alanında da önemli değişikliklerle emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Gelişen ve değişen dünya da ortam şartlarına ayak uydurabilmemiz için gerek toplum olarak gerekse kişi olarak kendimizi geliştirmeli, büyük düşünmeli ve yaşamak istediğimiz ortam şartlarını kendimiz belirleyecek bilgi ve donanıma sahip duruma gelmeyiz.

 

MOTİVASYONDAN TAVİZ VERMEYEN GENÇLİK

 

Değerli öğrencilerimize özellikle şu zinciri hatırlatmak istiyorum. Başarılı bir ilköğretim eğitimi-iyi bir liseyi, iyi bir lise eğitimi-iyi bir üniversiteyi, iyi bir üniversite refah düzeyi yüksek bir hayat olanağı sağlar. Bu sebeple işin başında başarıya odaklanarak ve bu motivasyondan taviz vermeyerek çalışmalarımızı yapmalı, bizlere hayatın engellerini aşmamız hususunda gece gündüz demeden emek veren anne babalarımıza ve öğretmenlerimize sevgi ve saygıda kusur etmeden öğretim yılını tamamlamalıyız.

 

HÜKÜMET OLARAK VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ   

 

Toplumumuzun kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi eğitimle mümkündür. Bu nedenle gençlerimizin vatanını, milletini seven, bilinçli, milli ve manevi değerlerine bağlı, evrensel konuları takip eden, doğru düşünüp sağlıklı karar veren bireyler olarak yetişmesi bizlerin en büyük isteği ve beklentisidir. Bu beklentilerimiz doğrultusunda eğitim hizmetlerinin seviyesini yükseltmek ve eksikliklerimizi gidermek için Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve hükümeti olarak var gücümüzle çalışıyoruz.

    

 

Bu duygu ve düşüncelerimle 2012-2013 Eğitim ve öğretim yılının ve İlk Öğretim Haftası’nın ülkemize, milletimize, ilimize, ilçelerimize, öğrencilerimize ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 



Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09