banner333

banner309

Türk Telekom Fen Lisesinde 10. Dönem Mezuniyet Coşkusu

Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesinde 10. dönem öğrencilerinin mezuniyet töreni coşkuyla kutlandı.

Eğitim 26.05.2017, 20:05
Türk Telekom Fen Lisesinde 10. Dönem Mezuniyet Coşkusu
banner400

Türk Telekom Fen Lisesinde 10. Dönem Mezuniyet Coşkusu
Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesinde 10. dönem öğrencilerinin mezuniyet töreni coşkuyla kutlandı.
Türk Telekom Fen Lisesi bahçesinde düzenlenen mezuniyet programına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, Türk Telekom Fen Lisesi Müdürü Mehmet Akif Odabaş, okul aile birliği başkanı Av. Seval Kaçıran, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.
Törende açılış konuşmasını yapan Türk Telekom Fen Lisesi Müdürü Mehmet Akif Odabaş, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı sonunda 10. Dönem mezunlarımızı vermek üzer burada bulunmaktayız. Duygusal anlar yaşıyorum ve biliyorum ki bütün çalışma arkadaşlarım da aynı duygu yoğunluğunu yaşadığına inanıyorum. Kıymetli velilerimiz çocuklarınızı dört yıl önce emanet aldık ve artık emaneti geri takdim ediyoruz demeyeceğim çünkü biz öğrencilerimizi dört yıl süresince kendi evimizdeki çocuklarımızı, yavrularımızı nasıl görüyorsak; okulumuzda da gerek pansiyonda kalan ve gerek evinden gelip giden öğrencilerimizi aynı gözle gördük. Kendi çocuklarımızın ufuklarında hedeflerinde neler olmasını istiyorsak bu çocuklarımızın da hedeflerinin aynı şekilde olmasını istedik. Dört yıl beraber geçirdik ve bu yolun sonunda ayrılık olacak demeyeceğim, sadece mesafe olacak ve mesafe sadece kilometrelerden oluşmuyor. Bazen yakınınızda da olsa mesafeler olabiliyor. Geleceği emanet edeceğimiz bu pırıl pırıl gençlerimizle aramızdaki mesafe çok yakın olacak. Aynı gönlün içerisinde birleşeceğimizi düşünüyorum. Değerli meslektaşlarıma öğrencilerimizin bu düzeyde olmalarında verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte güzel başarılar elde ettik. Öğrencilerimizle beraber gurur duyduk.  Bu başarıların altında velilerimizin ve öğrencilerimizin yanı sıra onlara yol gösteren öğretmenlerimizin oldukça büyük emekleri oldu.  Canlarım, öğrencilerim; sizin geleceğiniz için, sizin bir adım daha ileriye gitmeniz için, Ülkemizin geleceği için acı tatlı yaşanmışlıklarımız oldu. Attığımız her adım tamamen iyi niyetli ve sizlerin arzu edilen seviyeyi yakalaması içindi. Sizleri özleyeceğiz ve unutmayacağız. Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi yarınları güçlü ve büyük Türkiye’sini imar edilmesinde katkısı olacak güçlü bir kurumdur. Dolayısıyla bu günün hepimizin anılarında müstesna bir yer almasını diliyor ve katılımlarınız için hepinize şükranlarımı sunuyorum.   dedi.
    İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, Türk Telekom fen Lisesinin açıldığı günden ilk mezununu verdiği güne kadar bu işin içerisindeydik. Bugün milli eğitim yöneticisi olmaktan ziyade kendi çocuğumun da mezuniyet törene katılan bir veli olarak aranızdayım sizinle aynı heyecanı ve aynı duyguları paylaşıyorum. Bu şehrin eğitiminden kaygı duyan ve geleceğe dair hesapları olan yöneticiler olarak çocuklarımızın başarmaları adına ülkemize faydalı insanlar olmaları adına yapılacak yatırımlarda dün olduğu gibi bugünde çocuklarımızın yanındayız. Biz kıvılcım olarak gönderdiğimiz ve birer alev olarak gördüğümüz çocuklarımızı farklı kurumlarda görüyoruz. Artık okullarımızın projelerini çizen çocuklarımız var. Bu şehirde söz sahibi olmaya aday bu okulun mezunları var ve bunların sayısı her gün biraz daha artacak. Bu ülkeye katkı koyacak nesiller yetiştireceğiz. Türk Telekom Fen Lisesi yönetimiyle ve öğretmen kadrosuyla bu çalışmalara fazlasıyla katkı sağlıyorlar.  Vedaya ve ayrılığa dair cümleler hep hüzün doludur ama biz çocuklarımıza veda etmiyoruz onları eğitimlerini devam ettirsinler diye farklı üniversitelere uğurlayacağız. Bir bölümü bu şehre dönüp bu şehre ve sizlere hizmet edecektir. Ülkemizin kalkınması için ve güçlü yarınlar için çalışacaktır. Çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum ve katkısı emeği geçen herkese teşekkür diyorum.” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından mezun öğrenciler adına okul birincisi Muhammet Samet Yakut bir konuşma yaptıktan sonra 8. Matematik ve Fen Bilimler olimpiyatlarında derece alan öğrencelere ödülleri verildi. 
Türk Telekom Fen Lisesinden 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde 82 öğrenci mezun olurken öğrenciler ve ailelerinin büyük bir sevinç içerisinde oldukları gözlendi.
Programda öğrenciler tarafından mezuniyet pastası kesilirken mezun olan öğrencilere belgeleri, verildi. Ayrıca Bayrak ve Flama devir teslimi de yapıldı. 
Program sonunda öğrenciler toplu halde keplerini havaya attı.
 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48