banner333

banner309

Şiran Anaokulundan Coşkulu Kutlama

Şiran Şehit Muhammet Fazlı Demir Anaokulu her yıl olduğu gibi bu yıl da müthiş bir gösteri programı düzenledi.

Eğitim 07.06.2022, 13:36
Şiran Anaokulundan Coşkulu Kutlama
banner400

Şiran Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen programa, Şiran Kaymakamı Zahid Bahadır Semiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hafız Orhan Aygün, kurum amirleri, okul müdürleri,  öğrenci velilerinin yanı sıra Şiran halkı da yoğun ilgi gösterdi.

Yapılan etkinliğe ilginin oldukça yüksek olması sebebiyle konferans salonu merdiven basamaklarına kadar doldu. Programda 3, 4 ve 5 yaş öğrencileri bir süredir hazırladıkları gösterilerini sergilediler. Modern dansların yanı sıra, semazen gösterisi, kurdele dansı ve Silifke Yöresi halk oyunu gösterisi ile program adeta bir festival havasında geçti. Program süresince öğrencilerin bir yıl boyunca okulda yapmış oldukları etkinliklere ait fotoğraf slaytları da izleyenlerle paylaşıldı. Anaokuluna ismini veren Sadıklı hemşerimiz Şehit Muhammet Fazlı Demir de program dahilin de anıldı.

Okul müdürü Melis Enise Özdemir “Şiran Şehit Muhammet Fazlı Demir Anaokulu olarak, ilçemizdeki bütün okul öncesi çağındaki çocuklara ulaşmayı ilke edindik. Bu kapsamda, gelenekselleştirdiğimiz okul öncesi eğitim şenliklerini her yıl yükselen bir çıtayla gerçekleştiriyoruz. Gelmiş olduğumuz bu noktada, bugün programımıza ilginin bu derece artması, okul öncesi eğitime dolayısıyla okulumuza da talebin arttığı anlamı taşımaktadır. Şiran’da vizyon ve misyonuyla, ilkeleriyle, ortaya koyduğu çalışmalarıyla okul öncesi eğitimde rakipsiz bir kurum konumunda olduğumuzu, okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin bugün bir çok özel kurumda dahi uygulanmadığını ifade edersem yanlış olmaz. Meslek tanıtım günlerimiz, deney günlerimiz, Türk büyükleri günlerimiz, renk partilerimiz, sağlıklı beslenme şenliklerimiz, sinema günlerimiz gibi çeşitlendirebileceğim birçok farklı etkinlik okulumuzda uygulanmaktadır. Yürütmüş olduğumuz bu çalışmalarımız sayesinde öğrencilerimiz okula büyük bir heyecanla gelmekte, her gün bir sonraki günü merak etmektedir. İlçemizde hiçbir çocuk, eğitimin temel basamağı olan böylesi kaliteli bir okuldan mahrum kalmasın istiyoruz.

Gösterilerimizle açılışını yaptığımız şenlik programımız, resim sergimiz ve çeşitli etkinliklerimizle devam edecek. Bu vesileyle böylesi güzel bir programın hazırlanmasında en büyük emeği olan öğrenci ve öğretmenlerimize, programımıza teşrif eden tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum.” açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Samed Özdemir

Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48