banner333

banner309

Şiir Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldılar

Gümüşhane'de “Ekmek İsrafının Önlenmesi, İsrafa Neden Olan Kayıpların Önüne Geçilmesi” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Eğitim 27.11.2014, 08:41 27.11.2014, 08:43
Şiir Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldılar
banner400

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya; “Ekmek, bizim kültürümüzün, en aziz varlıklarından birisidir. Bizim için nimettir. Başımızın üstünde taşınır, bizim kültürümüzdeki karşılığı bu. Bize öğretilen; yerde bir ekmek parçası görürsek onu mutlaka alıp, öpüp başımızın üstüne koyup insanların ayağının değmeyeceği yüksek bir yere bırakmaktır. Neden; çünkü bizim beslenmemizin sembolüdür. Nimettir, bütün nimetlerin sembolüdür. Hem kendisi nimet, hem de bize verilmiş olan diğer nimetlerin de tamamının sembolü ekmektir.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya’nın konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Resim yarışmasında Gazipaşa Ortaokulu öğrencilerinden Sudenur Bozkır birinci, Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden Nazmiye Özdamar ikinci ve Halime Nar üçüncü; şiir yarışmasında İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Edanur Asude Kaban birinci, Selinay Akhan ikinci ve Abdulvahip Topuz üçüncü; kompozisyon yarışmasında dereceye giren İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Edanur Asude Kaban birinci oldu.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nilgün Seçen, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Eyyüp Zengin, Atatürk Ortaokulu Müdür Yardımcısı Şükür Sünnetçi, Gazipaşa Ortaokulu Müdür Yardımcısı Akın Alkan ve dereceye giren öğrenciler katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11