banner333

banner309

Seydi Doğan’ın Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

18/09/2016 Pazartesi Günü tüm ilkokul, ortaokul ve Liseler yeni bir eğitim- öğretim yılına başlayacaktır.

Eğitim 16.09.2017, 13:51 17.09.2017, 12:05
Seydi Doğan’ın Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
banner400

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan’ın Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

18/09/2016 Pazartesi Günü tüm ilkokul, ortaokul ve Liseler yeni bir eğitim- öğretim yılına başlayacaktır.

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, yeni eğitim-öğretim yılının başarılarla dolu bir yıl olması temennisinde bulundu.

Geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz ders başı yaparak, okulları, öğretmenleri, arkadaşları ve kitapları ile buluşacaklar. Yeni eğitim-öğretim yılının okullarımız, idarecileri ile öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Yeni eğitim öğretim yılına yeni umutlar, yeni heyecanlarla yine azimli, yine güçlü bir başlangıç yapıyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Attığımız her adımda, aldığımız her kararda 19 Bin 774 öğrencimiz ve yaklaşık Bin 778 öğretmenimizin sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz.

Başarıyı ve kaliteyi kalıcı hale getirmek, her zaman her yerde ve her şartta daha iyiye ulaşmak, bilimsel ve teknik gelişmeleri özümseyip bunları eğitime uygulamak için çabalıyoruz. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz evlatlarımızı, zamana ve geleceğe yön veren, değerlerine sahip çıkan ve bu ülkenin ihtiyacı olan nesiller olarak yetiştirmek için çalışıyoruz.

Akademik eğitimle birlikte değerler eğitimini de önemsiyoruz. Bunlar birbirinden ayrılmayan hatta birbirini tamamlayan eğitimler olmalı. Amacımız sadece doktor, mühendis, avukat yetiştirmek olmamalı. Yetiştirdiğimiz öğrencilerimize sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dürüstlüğü, sabrı, yardımseverliği de öğretmeliyiz. Aile birliğine önem veren, çevreye ve canlılara duyarlı, okumaya değer veren ve bol okuyan, ülkesini, milletini seven, ülkesine, milletine faydalı olabilen insanlar yetiştirebiliyorsak çok önemli bir iş yapıyoruz demektir. Her bir öğrencimizi yeteneğine göre, fırsat eşitliği sağlayarak, bireysel olarak düşünerek yetiştirmeliyiz. İleri teknoloji üretmek zorundayız. Bunu da sadece test çözen değil, proje üretebilen nesiller ile sağlayabiliriz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası’nı kutluyor, 2017-2018 eğitim öğretim döneminin Gümüşhane’mize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.


 

Seydi DOĞAN

İl Milli Eğitim Müdürü

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11
GazetelerTümü