banner333

banner309

“Seçkin Öğrenciler Yetiştireceğiz”

Gümüşhane’nin “Proje Okulu” Olan Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencilerini Bekliyor

Eğitim 08.07.2018, 11:00
“Seçkin Öğrenciler Yetiştireceğiz”
banner400

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Fen ve Sosyal Bilimler Programı uygulayan  Fatih Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2018-2019 Eğitim – Öğretim yılından itibaren “Proje Okulu” sıfatıyla LGS puanlarına göre öğrenci alacak olan il genelindeki 6 okuldan biri oldu.

“Başarının kapılarını bizimle açmaya var mısınız?” sloganı ile yola çıkan okul yönetimi, 60 erkek öğrenciden oluşan sınırlı kontenjanının 02-13 Temmuz 2018 tarihleri arasında devam edecek olan tercih ve yerleştirme döneminde seçecek.

Lisenin resmi internet sitesinde yer alan tanıtım metninde okulun fiziki ve beşeri seviyesi hakkında bilgiler verilirken;  dört yıllık eğitim öğretim süresi boyunca hem meslekî ve hem de akademik bilgilerle donatılacak öğrenciler için yüksek tahsil kapısı aralanacak.

Eğitim; Çeşitli Sosyal, Kültürel Ve Sportif Faaliyetlerle Destekleniyor

Öğrencilere sunulan imkânların anlatıldığı metinde,“Eğitim etkinliklerimizi çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle desteklemekteyiz. Okulumuzun bu alanlarda kazandığı birçok derecesi bulunmaktadır.  Siz de derslerinizden arta kalan zamanlarınızda bu faaliyetlerin içinde yer alabilirsiniz. Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma, hat ve yüzme sporu gibi kurslarımız da ilginizi çekecek diğer faaliyetlerimizden bazıları olacaktır” ifadeleri kullanılıyor.

Öğretmenler Bakanlık Tarafından Belirleniyor

“Proje Okulu”  olması sebebiyle, eğitimin niteliğini daha da artırmak için tüm idareci ve öğretmenlerin Bakanlık tarafından seçildiği okul ile ilgili verilen bilgilerde, “Alanlarında uzman olan öğretmenlerimizin elinde geleceğinizi inşa etmeniz çok daha kolay olacaktır. Tercihinizi yapmadan önce çayımızı içip eğitim ortamlarını görebilmeniz için sizi ailenizle birlikte okulumuza davet ediyoruz. Seçkin öğretmen kadromuzla hem okul derslerinize ve hem de üniversiteye giriş    (TYT ve AYT)    sınavlarınıza ücretsiz destek verecek ve bu yöndeki çalışmalarımızı test ve deneme sınavlarıyla daha da güçlendireceğiz” denildi.

136 Öğrenci Kapasiteli Pansiyon İmkanı

Lisenin fiziki imkânları hakkında verilen bilgilerde ise ; “5 Katlı okulumuzda 24 derslik, 2 kütüphane,  3 laboratuar,  mescit ve kapalı spor salonumuz bulunmaktadır. Ayrıca 136 öğrenci kapasiteli pansiyonumuzda ev ortamını aratmayacak sıcaklık ve sevgi ile yaşama yönelik tüm ihtiyaçlarınız karşılanacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38