banner333

banner309

Mikrofon Sende Solo Ses Yarışması ön elemeleri yapıldı.

Gümüşhane Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ortaöğretim ve Ortaokul öğrencileri arası düzenlenen Mikrofon Sende Solo Ses Yarışması ön elemeleri yapıldı.

Eğitim 15.02.2017, 14:30 16.02.2017, 09:46
Mikrofon Sende Solo Ses Yarışması ön elemeleri yapıldı.
banner400

Baki Kalan Bu Kubbede Hoş Bir Sada İmiş

Gümüşhane Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ortaöğretim ve Ortaokul öğrencileri arası düzenlenen Mikrofon Sende Solo Ses Yarışması ön elemeleri yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen yarışmaya Ortaöğretimden 16, Ortaokuldan 20 öğrenci ile toplam 36 öğrenci ve Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda çalışan toplam 3 kişi olmak üzere 39 yarışmacı içindeki cevheri ortaya çıkarttı.

Jüri üyeleri Müzik öğretmenleri Oğuzhan Çakır, Oytun Eleman, Özge Özbek ve Ebru Örkmen tarafından ön elemelerinde öğrenciler tek tek sahneye çıkarak performanslarını gösterdiler.

Jürinin değerlendirmesi sonucunda oluşan yarışma ile Ortaokul kategorisinde 5 öğrenci, Ortaöğretim kategorisinde 5 öğrenci ve çalışanlar kategorisinde 3 kişi final programına katılmayı hak kazandılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, “Eğitimin bir boyuta sosyal kültürel boyutudur. Okullarımız içerisinde de bu tür faaliyetlerimizi eğitim öğretim yılı içerisinde de yapıyor. Bizde Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Kültürel bir sosyal faaliyet olarak çocuklarımızı buluşturacağımız, kendi cesaretlerini ortaya koyabilecek bir zemin hazırladık. Bu noktada görev alan arkadaşlarımıza katkı sunan idareci ve öğretmen arkadaşlarımıza ve cesaretlerinizden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Buradaki derece hiç önemli değil önemli olan bu sürecin içerisinde olmuş olmak. Yaşınız ilerlediği zamanlarda geriye dönüp baktığınız zaman bu salonu unutmayacaksınız. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum.” Dedi.

Doğan, “Dereceye giren öğrencilerimiz 20 Şubat 2017 Pazar günü saat 18:30’da Gümüşhane Kültür Merkezinde düzenlenecek olan Mikrofon Sende Solo Ses Yarışması programına tüm halkımızı davet ediyorum.” Dedi

Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen Mikrofon Sende Solo Ses Yarışması ön elemeleri programına İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Seyit Tok, Jüri Üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Personelleri ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11