banner333

banner309

Kelkit Türk Eğitim Sen'den Doğa Harikası Artabel Gölleri'ne Gezi

Artabel Gölleri Doğal Tabiat Parkı'na gezi düzenleyen Kelkit Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı Nihat KÖKSAL, yaptıkları gezi hakkında açıklamalarda bulundu.

Eğitim 16.06.2023, 14:23 16.06.2023, 14:54
Kelkit Türk Eğitim Sen'den Doğa Harikası Artabel Gölleri'ne Gezi
banner400

Artabel Gölleri Doğal Tabiat Parkı'na gezi düzenleyen Kelkit Türk Eğitim Sen İlçe Başkanı Nihat KÖKSAL, yaptıkları gezi hakkında şu açıklamalarda bulundu:

Kelkit Türk Eğitim Sen ailesi olarak yeni bir etkinlikle üyelerimizin güzel vakit geçirmelerini sağlamanın gururunu yaşıyoruz.

Bu yıl üyelerimizle 'Gümüşhane'nin Çatısı' olarak bilinen Artabel Gölleri Tabiat Parkı'na gezi düzenledik. Yol üzerinde Tersun Dağı'nda mola vererek muhteşem manzaranın keyfini çıkardık. Daha sonra Artabel Gölleri'ne ulaştık ve Karagöl'den ırmak boyunca yürüyerek imkanlarımız ölçüsünde birkaç gölü daha gördük. Güzergah boyunca karşımıza çıkan birbirinden güzel çiçeklerle ve endemik bitkilerle dağlarımızın yeni bir yıla uyanışına şahit olduk. Mola yerimizde küçük bir "Dağ Pikniği" ile azalan enerjimizi yerine getirerek muhteşem manzaranın tadını çıkardık. Dönüş yolunda bölgenin lezzetli alabalıklarının tadına baktık. Daha sonra Şiran Belediye Başkanımız Sayın Mutlu ÖZEL'in tatlı ve çay davetine icabet ettik. 

Artabel yolu boyunca türküleriyle bizleri neşelendiren Şiran'lı yerel sanatçımız Fatih YILMAZ'a, davetiyle bizleri onurlandıran Şiran Belediye Başkanımız Sayın Mutlu ÖZEL'e ve kıymetli üyelerimize teşekkür ediyoruz.

Biz Kelkit Türk Eğitim Sen ailesi olarak önce yaşadığımız bölgeyi bilmek ve güzelleştirmek gerektiğine inanıyoruz. Öyle ki yıllarca Gümüşhane'de veya ilçelerinde görev yapmasına rağmen Gümüşhane'mizin güzelliklerini, gezilecek görülecek yerlerini bırakın gezmeyi adını bile duymadan buralardan giden meslektaşlarımız var. Bizler eğer ki bu coğrafyada yaşıyorsak bu coğrafyaya karşı borcumuz var. Biz Kelkit Türk Eğitim Sen ailesi olarak kendimizi bu borcun muhatabı görüyoruz ve her zaman dediğimizi daha gür bir sesle tekrar ediyoruz:

"KELKİT TÜRK EĞİTİM SEN AİLESİ OLARAK BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ."

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27