banner333

banner309

Hemşehrimiz Dr. Turay KESLER' den 3 Yeni Özel Okul Yatırımı..

Bahçeşehir Kolejleri anaokullarından Esenyurt/ İnnovia-1 Şubesi, Halkalı /Bosphorus City Şubesi ve Başakşehir şubeleri Dr. Turay KESLER tarafından devralındı.

Eğitim 14.11.2014, 08:55 14.11.2014, 09:01
Hemşehrimiz Dr. Turay KESLER' den 3 Yeni Özel Okul Yatırımı..
banner400
Satın alınan okullar, 2009 eğitim öğretim yılında anaokulu olarak açıldı ve 5 yıldır başarıyla hizmetine devam etmektedir. KESLER GRUP bünyesinde: 4 tane dershane (Uğur Dershaneleri Bağcılar, Güneşli, Şirinevler ve Yenibosna şubeleri), 3 tane Bahçeşehir Kolejleri anaokulları (Beylikdüzü/İnnovia1, Başakşehir ve Halkalı/Bosphorus City Şubeleri) ile Güneş'lide Vatan Koleji Anaokulu yer almaktadır. Önümüzdeki sene ise Güneşli'de Vatan Koleji İlkokul ve Ortaokulu açılacaktır.  


KESLER GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Turay KESLER yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Grubumuz bünyesinede 4 adet dershanemiz ve 4 adet anaokulumuz ile hizmet vermekteyiz. Bu 8 kurumumuzda toplam 250 kişi istihdam edilmektedir. Vatan Koleji'ni grubumuzun yeni ve genç okul markası olarak eğitim dünyasına kazandırdık. Güneşli'de anaokul, ilkokul ve ortaokul olarak hizmet verecektir.Yaklaşık 1 milyon TL'lik bir yatırımla bünyemize kattığımız Bahçeşehir Kolejleri anaokulları ile 35 kişilik yeni bir istihdam sağlamış olduk. Bildiğiniz gibi Bahçeşehir-Uğur eğitim kurumları eğitim sektöründe 47. yılık bir deneyime sahip. Biz de KESLER GRUP olarak hem Bahçeşehir Koleji Anaokulları, hem Uğur Deshaneleri ve Uğur Temel Liseleri, hem de Vatan Koleji olarak eğitim sektöründe hizmet vermeyi ve gelecek dönemde de sektöre yeni yatırımlar yapmayı düşünüyoruz. Yeni okullarımızın eğitim camiasına, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum".


Dr. Turay KESLER aynı zamanda; İstanbul Ticaret Odası (İTO) Eğitim Komitesi Başkan vekiliği, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Eğitim Grubu Başkanlığı ve TÖDER Yönetim Kurulu Üyeliği gibi sivil toplum örgütlerinde de aktif görev almaktadır.

 





Yorumlar (1)
Yılmaz erRslan 6 yıl önce
MaşAllah. Turan bey tanışmak istiyorum. Beni Tolgahan beye(bağcılarr eski md) sorun. Memnun olacağınız bir konu saygılarımla emekli okul müdüri ve uluslararası okul müdürü
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11