banner333

banner309

Gümüşhane'de Mezuniyet Coşkusu

Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi, 2016-2017 eğitim sezonu 10'uncu dönem mezunlarını görkemli bir programla uğurladı. 

Eğitim 16.05.2017, 20:32
Gümüşhane'de Mezuniyet Coşkusu
banner400

GÜMÜŞHANE TÜRK TELEKOM FEN LİSESİ'NDE MEZUNİYET COŞKUSU!!

Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi, 2016-2017 eğitim sezonu 10'uncu dönem mezunlarını görkemli bir programla uğurladı. 

Gümüşhane'nin özellikle düğünlerde ve özel programlarda seçkin ve elit mekanlarından biri olan Atatürk Kültür Merkezi'nde (Merkez Düğün Organizasyon) gerçekleştirilen Fen Lisesi son sınıf öğrencilerin mezuniyet gecesi programına okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programa geçilmeden önce davetlilere yemek ikram edildi. Yemek ikramının ardından sahneye çıkan Gümüşhane Türk Telekom Fen Lisesi müdürü Mehmet Akif Odabaş, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek aynı sevinci üniversiteden mezun olduklarında da yaşamaları dileğinde bulundu.
Odabaş, Sevgili öğrencilerim 4 yıldır bir aradayız, zaman zaman sıkıntılı ve zor anlar yaşadık. Bundan sonraki eğitim hayatınızda sizlere başarılar diliyorum. Yaşamınızda mutluluklar diliyorum. Yolunuz açık olsun hepinize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Okul müdürü Odabaş'ın konuşmasının ardından, Telekom Fen Lisesi öğrencilerinin hatıralarıyla dolu resimlerin sergilendiği slayt gösterisi başladı. Ardından Mezuniyet Pastası kesildi.

Program daha sonra canlı müzik eşliğinde çekilen halaylar ve oyun havalarıyla devam etti.

ÖĞRENCİLERDEN TEŞEKKÜR!!
Mezuniyet gecesine katılan öğrenciler düzenlenen organizasyondan memnuniyetlerini ifade ederek emeği geçen okul idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.

Program son olarak hatıra fotoğrafları çektirilmesiyle sona erdi.
Haber: Erdinç Şekerli 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49