banner333

banner309

GÜBDER Öğretmenleri Unutmadı

Gümüşhaneli Bürokratlar ve Kamu Çalışanları Derneği, (GÜBDER) 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Ankara’da yaşamakta olan Gümüşhaneli öğretmenlerimize yönelik bir kutlama programı organize etti.

Eğitim 03.12.2013, 13:27 03.12.2013, 13:29
GÜBDER Öğretmenleri Unutmadı
banner400

 Ankara Balgat semtinde bulunan GÜBDER Genel Merkezinde yapılan programın açılış konuşmasını yapan Başkan Erol TEKÇE : Son günlerde yapılan tartışmalardan hareketle eğitim ve öğretimin ne kadar önemli ve ondan da öte hayati bir fonksiyonunun olduğunu belirtti. Cumhuriyet hükümetlerinin handikapı olan eğitim ve öğretim mevzuunda bir seferberlik ilanının şart olduğunu ülkemizin eğitim ve öğretime kafa yoran tüm kalem erbabının fikirlerinden mürekkep çalıştaylar, kurultaylar ve şuraların ivedilikle yapılmasının önemini dile getiren TEKÇE, Bu yapılmazsa gelecekte eğitim ve öğretimin toplumu bir kaosa sürüklenme riskinin bulunduğunu ifade etti.

Öğretmeler adına söz alan Milli Eğitim Müfettişi Sn.Mehmet DEMİREL “ Eğitim ve öğretimin bir toplum için varlık yokluk meselesi olduğunu milletimizin ve memleketimizin aydınlık yarınlara kavuşabilmesi için öğretmenlerimiz oldukça önemli görevler düşmektedir.” dedi.

Daha sonra söz alan GÜBDER Kurucu Başkanı Kemal NALÇACI , ” GÜBDER’in bir marka olacağından bahisle arkadaşlarımıza ve öğretmenlerimize bu güzel beraberlikten dolayı tebrik ve teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.

Öğretmenlerimizin kendini tanıtıp kısa görüşleri alındıktan sonra GÜBDER Yönetim Kurulu Üyelerinin öğretmenlerimize tek tek hediye takdimi ve ardından yöresel ikramlar aşure ikramından sonra program sona erdi. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
AŞKIN TOYGUN 10 yıl önce
tebrikler.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46