banner333

banner309

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödülleri Sahiplerini Buld

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan ve Türkiye geneli tüm okul kademelerini kapsayan "Dilimizin Zenginlikleri" Projesi için Gümüşhane'de hazırlanan sözlüklerle dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Eğitim 04.01.2024, 10:58
Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ödülleri Sahiplerini Buld
banner400

Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" için Gümüşhane'de  hazırlanan sözlüklerle dereceye giren öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen programla ödülleri verildi.


Proje kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan törenle takdim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, "Bu proje için gösterdiğiniz heyecan ve özveriniz dilimizin zenginliklerini tanıma, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşma, buna bağlı olarak dili iyi kullanma ve düşünce dünyamızın gelişimini sağlamak açısından önem taşımaktadır. Gelecekte de bu tür etkinliklere katılımınızın devam etmesi kültürel mirasımızın yaşatılmasına büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde dereceye giren öğrenciler; “Çocuk Şiirleri Okumaları” afiş yarışmasında Arzular İlkokulu öğrencisi Eslem Gizem Devran, “ Yunus Emre Şiirleri Okumaları” yarışmasında TOBB İmam Hatip ortaokulu öğrencisi Zeynep Evsa Delibaş, “ Safahat Okumaları” afiş yarışmasında Türk Telekom Fen Lisesi öğrencisi İkra Sevim ve Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Nur Şinik birinci oldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49