banner333

banner309

Bahçeşehir Koleji'nden Mehmetçiklerimize Kermes Desteği

Gümüşhane'den Afrin'e destek çığ gibi büyüyor. Daha önce gerçekleştirilen birçok faaliyetle Mehmetçiğe sahip çıkan Gümüşhane de son etkinlik Bahçeşehir Koleji'nden geldi.

Eğitim 17.03.2018, 13:07 06.04.2018, 11:26
Bahçeşehir Koleji'nden Mehmetçiklerimize Kermes Desteği
banner400

Gümüşhane'ye getirdiği yeni eğitim modeli anlayışıyla büyük ses getiren Bahçeşehir Koleji, son etkinliğin de okul aile birliği ile beraber Afrin için el ele kermesi düzenledi. 15 Mart Perşembe günü başlayan kermesin açılış konuşmasında Gümüşhane Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Oğuzhan Davut İSLAMOĞLU şunları söyledi:

"Gümüşhane Bahçeşehir Koleji ailesi olarak hem ülkemizi hem de dünya barışını tehdit eden terör örgütlerine karşı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 20 Ocak 2018 ‘de Suriye sınırında ve topraklarında hem karadan hem de havadan başlattığı Zeytin Dalı operasyonunun 55. Günün de şanlı ve kahraman askerlerimizin her an kalbimizde ve dualarımızda olduğunu göstermek adına bu şanlı ay yıldızlı bayrağın altında toplanmış bulunuyoruz. Ülkemizin güney sınırlarında oluşturulmak istenen terör koridorunu barış, huzur güvenlik adına yok edecek olan kahraman Mehmetçiklerimiz dün Çanakkale’de, Kurtuluş savaşında, Kıbrıs Barış Harekâtında ve Fırat Kalkanı Operasyonunda destan yazdığı gibi şimdi Zeytin Dalı Operasyonuyla Afrin de yeni bir destan yazmaktadır. Bu kahramanlık destanını en küçük yavrumuzdan en büyüğümüze kadar beraber hissetmenin gururuyla bu etkinliği düzenleyen Okul Aile Birliğimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Gümüşhane halkına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Gümüşhane Bahçeşehir Koleji Lise Müdürü Yaşar İspir, halkın yoğun ilgisinin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Yaklaşık iki aydır askerimizin Afrin de mücadele ettiğini belirten İspir, Mehmetçiğin zor şartlarda bizleri korumak için savaş verdiğini söyledi. Kermesin 17 Mart Cumartesi günü saat 17:00'a kadar devam edeceğini vurgulayan İspir, Gümüşhane halkını kermeslerine davet etti. Yaşar İspir son olarak, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen, Gümüşhane Bahçeşehir Koleji genel müdürü Oğuzhan Davut İslamoğlu'na, okul aile birliğine ve başkanı Nermin Dabağ'a, öğrenci velilerine ve Bahçeşehir Koleji öğretmenlerine teşekkür etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09