banner333

banner309

Şampiyonlardan Ziyaret

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş 2012-2013 Lisans Yerleştirme Sınavında (LYS) başarılı olan FEM Dershanesi öğrencilerini makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Eğitim 12.07.2013, 10:37
Şampiyonlardan Ziyaret
banner400

 Ziyarette FEM Dershanesi Müdürü Nurullah Çörek, Mareşal Çakmak Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Cemal Karabulut, Türk Telekom Fen Lisesi Müdür Vekili Serdar Eraslan ile dereceye giren öğrenciler hazır bulundu.

Öğrencilerin başarısının hem Gümüşhane ve hem de aileleri açısından takdirle karşılandığını ifade eden Aktaş, “Üstün ve gayretli çalışmalarınızın semeresini aldığınız ve bizleri gururlandırdığınız için öncelikle sizi, ailenizi ve öğretmenlerinizi kutluyorum. Hayatınızın dönüm noktası olan üniversite hayallerinizi gerçekleştireceksiniz. Şimdi tercih dönemi var ve sizler bu dönemde uzmanlardan, öğretmenlerinizden yardım alarak, istişare ederek ilgi ve kabiliyetinize uygun bölümleri tercih edeceksiniz. Sizler aldığınız sağlam eğitimin yanında akademik başarılarınızla da parmakla gösterileceksiniz. Sizler bu mahrum coğrafyada eğitim sayesiyle parlamış ve hayallerinize adım atmış oluyorsunuz. Siz aynı zamanda elde ettiğiniz bu önemli başarı ile sizden sonra gelecek olan öğrencilere de rol model olarak onların yoluna ışık tutacaksınız. Bu bağlamda sizlere güveniyor ve Gümüşhane’yi gittiğiniz her yerde layıkıyla temsil edeceğinize inanıyoruz. Üniversite yaşamanızda sizlere üstün başarılar diliyorum” dedi.

Hızır Aktaş değişik alanlarda dereceye giren Ensar Mesut Özgün, Mikail Şahin, M. Malik Turgay, Elif Aykut, Nesrin Karaca, Sema Bayrak, Fatih Akpınar ve Elif Kara’ya ödüllerini ve FEM Dershanesi tarafından hazırlanan plaketleri takdim etti. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:25
Güneş 05:06
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:32
Yatsı 21:06