banner333

banner309

Gümüşhane İmam Hatip Ortaokulu’ndan Gezi

Gümüşhane İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği; başarılı öğrencileri ödüllendirmek, veli, öğretmen ve öğrencileri kaynaştırmak amacıyla Trabzon Uzungöl’e bir gezi düzenledi.

Eğitim 24.05.2013, 15:42
Gümüşhane İmam Hatip Ortaokulu’ndan Gezi
banner400
Geziye 20 öğrenci, 5 öğretmen ile 15 veli katıldı. Gezinin öğrenci masrafları Gümüşhane İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından ve diğer masraflar veliler tarafından karşılandı.

Gümüşhane’den kalkan gezi kafilesi Maçka’da kahvaltı yaptıktan sonra Trabzon Uzungöl’e doğru hareket etti. Kafile Uzungöl’de pikniği yaptıktan sonra Trabzon’un değişik mekânlarını gezdiler.

Geziye Okul Müdürü Akın Baydere, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Abidin Merdan, Nusret Bulut, Okul Aile Birliği Başkanı Yaşar Şahin, öğretmen, veliler ve öğrenciler katıldı.

Okul Aile Birliği Başkanı Yaşar Şahin; “Okulumuz adına düzenlediğimiz yoğun kermes programı sonrasında kermese katkı veren velilerimizi ve başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirmek adına düzenlediğimiz bu gezi son derece faydalı olmuştur. Gezi ile amaçlanan birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları pekiştirilmiştir. Bu konuda desteklerini gördüğümüz Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hızır Aktaş’a ve kermese katkı veren Gümüşhane halkına çok teşekkür ediyoruz” dedi. 











Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48