banner333

banner309

Ergin'den GÜSEV'e Teşekkür

Gümüşhane Dörtkonak (Edire) Köyü web site yöneticisi Mehmet Yücel Ergin, eğitime olan katkılarından dolayı GÜSEV'e teşekkür etti.

Eğitim 11.01.2013, 08:33
Ergin'den GÜSEV'e Teşekkür
banner400

 Mehmet Yücel Ergin ; “Gümüşhane Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (GÜSEV),  kurulalı çok kısa bir süre olmasına rağmen Gümüşhaneli öğrencilerimize ilk burs ödemelerini gerçekleştirdi. İsminden de anlaşılacağı üzere eğitimi, kültürü ve sağlığı aynı çatı altında buluşturan ve bunları Gümüşhane çatısı altında birleştiren bir vakıf ve bu vakfın kurulmasına önderlik eden Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Osman Akgül, Başkan Vahit Olgun Bey’e öncelikle bu güzel düşüncelerini hayata geçirdiklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Türkiye genelinde birçok Gümüşhaneli büyüğümüz, bunların başında Sayın Valimiz Dr. Yusuf Mayda, Milletvekillerimiz Feramuz Üstün ve Kemalettin Aydın, Şiran Kalkınma Eğitim Vakfı (ŞEKAV) ve Gümüşhaneli Sanayici İşadamları Derneği olmak üzere üniversitede okuyan öğrencilerimiz için burs ödemelerine öncülük etmişlerdir. Özellikle bu konudaki özverili çalışmalarını yakinen takip ettiğimiz GÜSİAD Başkanı Doç.Dr. Kenan Aydın, GİYAD Başkanı Yüksel Yalçın ve GÜMÜP Başkanı Yüksel Hamzaoğlu’na örnek çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.              

Üniversite öğrencilerine sağladığımız burslarla gençlerimizin eğitimlerine katlı sağlayan, Gümüşhane’mizde STK’ların önemini, sosyal ve kültürel hayatta memleketimizin tanıtımında ve eğitim hayatımızdaki yerini bilen bir kardeşiniz olarak eğitim hayatında yer alan ve memleketimizin idaresinde söz sahibi olacak gençlerimizin desteklenmesini önemsiyoruz.

Birçoğu maddi olanaksızlıklar nedeniyle sıkıntılar çeken kardeşlerimizin maddi ve manevi olarak desteklenmesi ve sahip çıkılması, bu düşünceyle GÜSEV gibi memleketimizi ve gençliğimizi ön planda tutan anlayışın vefakâr ve fedakâr yöneticileri Sayın Vahit Olgun, Osman Akgül ve GÜSİAD Başkanı Kenan Aydın’a teşekkür ederiz. Umarız bu güzel çalışmalar her kesime örnek olur.” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11