banner333

banner309

Bitirilemeyen Okul Pansiyon Olacak

Gümüşhane'nin Kale köyünde yıllar önce inşaatına başlanılan ancak bitirilemeyen okul, Gümüşhane Valiliği Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından ihale edildi.

Eğitim 23.07.2013, 17:04
Bitirilemeyen Okul Pansiyon Olacak
banner400
 Gümüşhane'nin Kale köyünde yıllar önce inşaatına başlanılan ancak bitirilemeyen okul, Gümüşhane Valiliği Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından ihale edildi. İki ay sonra bitecek bina, Kale köyü ilköğretim okuluna pansiyon olarak hizmet verecek.



Gümüşhane Valilik toplantı salonun da yapılan ihalenin komisyon başkanlığını birlik başkanı Vali Yardımcısı 
Cahit Karatepe, üyeliklerini ise birlik encümen üyeleri İl Genel Meclis üyesi Naim Ağaç, Muammer Taş, Olucak Köyü Muhtarı Reşit Ayaz ve Şephane Köyü Muhtarı Mustafa Gürbüz yaptı.



Okul ikmal inşaatı ihalesinin yapıldığını ve iki ay içerisinde bitirileceğini belirten Birlik Başkanı ve Vali Yardımcısı 
Cahit Karatepe, "Yıllar önce hayırsever vatandaşlar tarafından okul inşaatı olarak başlatılan ancak bitirilmeyen atıl olarak duran okulu ikmal ederek pansiyon haline getirip eğitimin hizmetine sunacağız. Eğitim çalışmaları, toplumsal kalkınmamız için önemli unsurlardan biridir. Eğitim sistemimizin alt yapısını oluşturacak bu tür kurumlar sisteminin de kalitesini artıracaktır." dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49