banner333

banner309

02.03.2016, 17:20

DEVLET EBED MÜDDET VE KURULTAY

 DEVLET EBED MÜDDET VE KURULTAY
Türk Milliyetçileri Türk İslam Ülküsü felsefesine dönmelidirler.
Devlet-i Ebed Müddet geleneğinin devamı sürmelidir..
*
Türk’ün töresi , İslam Ahlakı ile ahlaklanmak yeniden inkişaf etmelidir. Diriliş yeniden can bulmalıdır. Gençliğin okuması , teşkilatlanması ,Milli Ülkülerle şuurlanması sağlanmalıdır.Türk İslam Ülkücüleri ,Nizam-ı Alem Ülküsü etrafında sadece Türkiye’nin değil ,bütün TÜRK - İSLÂM Dünyası'nın ümidi olmalı, milli dava tüm gönülleri sarmalamalıdır.Mesuliyet, sadakat, samimiyet, fedakârlık, vefakârlık, ehliyet, liyakat, hürmet, hikmet, ilim, irfan, merhamet, cesaret, kanaatkarlık, tevekkül Ülkücülüğü; çağa mührünü vuracak bir biçimde hem kendisini, hem ülke topraklarını, Türk Dünyasını ,hem o topraklar üzerinde yaşayan herkesi ümitvar kılmalı , sönmeye yüz tutmuş,ümidi kalmamış Bozkurtların dirilişini yeniden şahlandırmalıdır. *
Bizim gençliğimiz yıllarında yaşlıların,işte bu gençler de iş var, milli ruh bunlarda , bunlar Müslüman Türk'ün katıksız ruh hali dedikleri Ülkücüler , bugün içine kapana kapana doğum sancıları çekmektedir.
*
MHP’ye genel başkan adayı olan şahıslar sadece meclise girecek vekillerin başına gelecek ,ara sıra beyanat verecek kişi değildir, olmamalıdır. İşte o büyük dirilişin Kürşat'ı,M Kemal'i ,Alparslan Türkeşidirler.Diğer partilerle kıyaslanmayacak sorumlulukları vardır. Partiler olmasa da,demokrasi olmasa da MHP nin başındaki ulu kişi devlet olmanın sorumluluğu ile sürekli mücehhez olmalıdır.
*
“Ben sizi sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye; hile, rüşvet ile çiğnenen, çiğnetilen hukuk düzenlerine, ahlâktan mahrum bir medeniyete çağırmıyorum. Ben sizi yoksullukla savaşa, adaletle yarışa, birliğe, kardeşliğe, kısacası hak yolu hakikat yolu Allah yoluna çağırıyorum. Hareketin adını isteyenlere açıkça ilan ediyorum.'' diyen Başbuğ Alpaslan Türkeş'in bu sözleri her Türk Milliyetçisinin ,başta lider olacak şahsın kulağında küpe olmalıdır.
*
Belli ki Ülkücü camianın çoğunluğu , kitlesel olarak kurultaya gidilmesini istiyor. Durdurmanın,bekletmenin hiç bir anlamı yoktur. Sağa sola ,ortaya çıkan liderlere ,hali hazırdakilere suç,iftira ,yafta atmaya hiç gerek yoktur. Ülkücü Ülkücünün kardeşidir ,ana düşüncesinden yola çıkarak kongre yapılmalı,kim kazanırsa kazansın,hepsi bizim için değerlidir,onun etrafında yola revan olup, ilk seçimlerde MHP bu kötü gidişattan kurtarılarak iktidara taşınmalıdır. Bugün ülkemiz özellikle son yıllardaki kötü yönetilmesiyle ,bölücülere verilen tavizlerle içte de dıştada savaşın içine atılmış, bölünmenin eşiğine getirilmiş, çevre ülkeler nezdinde yalnızlaştırılmış, tek kişinin ihtiraslarına kurban edilme aşamasına getirilmiştir. Türk Milliyetçilerinin akıllı hareket etmelerine bu ülkenin aşırı derecede ihtiyacı vardır.Aksi taktirde ne MHP kalır, ne de bölünmemiş bir Türkiye kalır.
Saygılarımla...
Cevat NAS
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11