banner333

banner309

Yaydemir Köyü Derneği Yeni Başkanı A.Tarık Ulutaş

Yaydemir Köyü Derneği-Yayder genel kurulu geçtiğimiz günlerde yapıldı. Derneğin başkanlığına önceki dönemde yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Tarık Ulutaş başkan olarak seçildi.

Dernek 23.04.2018, 01:18 23.04.2018, 01:50
Yaydemir Köyü Derneği Yeni Başkanı  A.Tarık Ulutaş
banner400

Gümüşhane Merkez Yaydemir Köyü Dernek üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda yeni dönemde başkanlığa Ahmet Tarık Ulutaş seçildi.Önceki dönem başkanı Celal Merdan'ın 2 dönem, Hikmet Uğur'un bir dönem başkanlık yaptığı derneğin Kurucu Başkanı ise, Güsiad Genel Başkanı Yüksel Yalçın.

Geçmiş dönem başkanı Celal Merdan görev devrinde; " 2 dönem başkanlık yaptık. Bundan sonra görevi genç kardeşlerimize devrettik. Köyün büyükleri olarak desteklerimizi vereceğiz, ancak gençlerimizin enerjilerinden çok ümitliyiz, dedi. 

Yeni başkan Ahmet Tarık Ulutaş ise, daha önce de yönetim kurulunda da görev aldığımız Yayder için güzel projelerimiz var. Köyümüz florası ve yaylalarıyla tam bir cennet. Burası için yapacak çok işimiz var. Bir takım hazılrıklarımız oldu, bunu yönetim kurulumuzla geliştireceğiz. En büyük desteği üyelerimiz ve köylülerimizden bekliyoruz. Hekiminden avukatına, mühendisinden öğretmenine köyümüz yüksek tahsili en yüksek köylerden biridir. Özellikle gurbetteki köylülerimizin hassas ilgilerini rica ediyoruz. Fidanlık, köy meydanı oluşturma, seyir noktalarına kamelya gibi çalışmalarımız olacak. En önemlisi birlik beraberliğimizi tesis edecek sosyo kültürel etkinlikler kapsamında  çalışmalar yapacağız. Bu çalışmalarda köy muhtarımız ve heyetimizle uyum içinde olmaya gayret edeceğiz. Derneğimizin kurucu üyelerine, önceki dönem yönetimlerine şimdiye kadar görev alanlara teşkkür ediyorum. Artık gayret zamanı, kendimize, genç ekibimize güveniyoruz, yeni dönemimiz hayırlı olsun, dedi. 


 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48